Εγχειρίστηκε ο Βοσκόπουλος. Στο πλευρό του η Χαρά!

28.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι αναβάλλεται η σημερινή προγραμματισμένη εγχείρηση του Τόλη Βοσκόπουλου, επειδή οι αρρυθμίες συνεχίζονταν, τελικά ο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι αναβάλλεται η σημερινή προγραμματισμένη εγχείρηση του Τόλη Βοσκόπουλου, επειδή οι αρρυθμίες συνεχίζονταν, τελικά ο τραγουδιστής το πρωί της Παρασκευής μπήκε στο χειρουργείο για την τοποθέτηση βηματοδότη.

Μία ώρα κράτησε η επέμβαση και στις 9.20 το πρωί ο Βοσκόπουλος βρέθηκε στο δωμάτιο του στον πέμπτο όροφο. Έξω από το χειρουργείο βρισκόταν η Άντζελα Γκερέκου, η οποία δεν έφυγε λεπτό από κοντά του, αλλά και η κόρη του Χαρά από τον γάμο του με την Τζούλια Παπαδημητρίου. Κι εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη, αφού είναι γνωστές οι ανύπαρκτες σχέσεις που έχουν πατέρας και κόρη καθώς και η μεγάλη αντιδικία για το τεστ DNA αν είναι κόρη ή όχι του Βοσκόπουλου.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Espresso, η 20χρονη Χαρά που βρίσκεται στην Ελβετία, μόλις πληροφορήθηκε τα νέα του πατέρα της, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. το περιβάλλον της μάλιστα τη συμβούλευσε να μην πάει στο νοσοκομείο, διότι δεν είναι σίγουρο ότι εκείνος θα τη δεχτεί. Εξάλλου, δημοσιεύματα θέλουν πριν λίγα χρόνια οι σωματοφύλακες του να είχαν απαγορεύσει την είσοδο της Χαράς στο καμαρίνι του, όταν τον είχε επισκεφθεί σε κέντρο που τραγουδούσε.

Κι επειδή, δεν ξέρουν αν συμβεί το ίδιο και τώρα ή αν τελικά η περιπέτεια της υγείας του, τον μαλακώσει και δεχτεί την χαρά, αφήνοντας πίσω όσα του χωρίζουν, την συμβούλευσαν να μην τον επισκεφθεί. Αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη, λέγοντας ότι θα πάει και ας την διώξει. Αυτά, ως προς το... κους κους της ιστορίας. Ιατρικά, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.