Η Ελένη μοιράζει εξώδικα!

28.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να κάνει αγωγή στον κουμπάρο της, Πέτρο Κωστόπουλο επειδή σε περιοδικό του δημοσιεύτηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να κάνει αγωγή στον κουμπάρο της, Πέτρο Κωστόπουλο επειδή σε περιοδικό του δημοσιεύτηκαν οι περίφημες πια φωτογραφίες της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Αλλά τελικά, αλλού έστειλε το εξώδικο, αφού υπεύθυνο για τον ντόρο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες θεώρησε τον παπαράτσι που τις τράβηξε.

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη έστειλε εξώδικο στον Βασίλη Γραμμένο, τον οποίο κατηγορεί επίσης ότι πήγαινε σε εκπομπές (και κυρίως σε αυτήν την Ελεονώρας Μελέτη) και τα σχόλια που έκανε για εκείνη ήταν προσβλητικά ως επαγγελματία, γυναίκα και μητέρα. «Επί μήνες ανέχομαι σιωπηλά μια αδικαιολόγητη, βάναυση και καταχρηστική παραβίαση του ιδιωτικού βίου μου, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια ηθική βλάβη όχι μόνο σε μένα, αλλά και στα ανήλικα παιδιά μου. Προφανώς, αφού και εσείς συμμετείχατε σε αυτήν την επίθεση, θεωρείτε ότι όλα σας επιτρέπονται και ότι για όλα θα παραμείνετε, στο διηνεκές, ατιμώρητος», αναφέρει στο εξώδικό της η παρουσιάστρια.

Υποστηρίζει, δε, ότι οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν εν αγνοία της και χωρίς την έγκριση της. Αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος που έστειλε το... μαγικό χαρτί στον φωτογράφο. «Φτάσατε στο σημείο να ισχυριστείτε ότι χρησιμοποιώ τα ίδια μου τα παιδιά (λέγοντας ότι θα τα κουβαλάω μαζί μου), προκειμένου να αποτρέψω εσάς και τους ομοίους σας από την, κατά τη γνώμη σας, επιτρεπόμενη ατιμώρητα συνέχιση των προσβολών της ιδιωτικής μου ζωής», ενώ η «πληροφορία» ότι απέλυσε την πανελίστρια της, Χρίσλα Γεωργακοπούλου πριν την δημοσίευση των δεύτερων φωτογραφιών από το περιοδικό του κουμπάρου της, επίσης την εξόργισε τα μάλα.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ναι μεν η Ελένη έχει τα απόλυτα δίκια της, αλλά όταν μπαίνεις στη διαδικασία να στείλεις εξώδικο για την ιστορία της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των σχολίων που ακούστηκαν τις επόμενες μέρες, στέλνεις παντού. Σε όλες τις πλευρές: δεξιά, αριστερά, κάτω και πάνω. Γιατί, τώρα αυτή η «διάκριση» θυμίζει αυτό που λέμε στο χωριό μου... βαράει το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος!