Δεν χωρίζει η Μαντόνα!

04.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Χωρίζει, δεν χωρίζει. Χωρίζει, δεν χωρίζει». Μαργαρίτα για μαργαρίτα αμάδητη δεν έχω αφήσει μπας και με αυτό τον τρόπο μάθω αν τελικά παίρνει διαζύγιο ή όχι η Μαντόνα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Χωρίζει, δεν χωρίζει. Χωρίζει, δεν χωρίζει». Μαργαρίτα για μαργαρίτα αμάδητη δεν έχω αφήσει μπας και με αυτό τον τρόπο μάθω αν τελικά παίρνει διαζύγιο ή όχι η Μαντόνα. Εκεί, που όλοι το είχαμε σίγουρο ότι η «βασίλισσα της Ποπ» θα χωρίσει με τον Γκάι Ρίτσι μετά το τέλος του παγκόσμιου τουρνέ της, βγαίνει η εκπρόσωπος της και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η πελάτισσά της δεν παίρνει διαζύγιο.

Ουφ, δεν αντέχω άλλο. Τέτοιο κάψιμο εγκεφάλου είχα καιρό να το πάθω. Το, δε, ζευγάρι δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις της εκπροσώπου, αλλά έκανε μία δημόσια εμφάνιση, μετά από πολύ καιρό μπας και κλείσει τα κακά - λέμε τώρα - στόματα που έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο γάμο τους.

Έτσι, Μαντόνα και Ρίτσι πήγαν για φαγητό σε σικ εστιατόριο της Νέας Υόρκης κι επειδή έξω από το μαγαζί μαζεύτηκαν μιλιούνια οι παπαράτσι, το ζευγάρι δεν έφυγε από την πίσω πόρτα (όπως έκανε στο παρελθόν), αλλά έφυγε από μπροστά και πιασμένοι από το χέρι πέρασαν από τους φωτογράφους. Όσοι, δε, από τους θαμώνες είδαν το ζευγάρι να τρώει, άφησαν τα πιρούνια κάτω κι έμειναν να τους παρακολουθούν σαστισμένοι. Εμ, δεν είναι και λίγο.

Όσο, δε, για τις φήμες ότι η Μαντόνα έχει σχέση με τον παίκτη Αλεξ Ροντρίγκεζ η εκπρόσωπος της το αρνείται λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν συναντηθεί μόνο μία με δύο φορές και αυτό για επαγγελματικούς λόγους. Η σύζυγος, πάλι, του 32χρονου υποστηρίζει ότι ο άνδρας της και η «Βασίλισσα» είναι μόνο καλοί φίλοι. Τζζζ. Μην ανησυχείς, ο εγκέφαλος μου είναι που καίγεται.