Διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού!

04.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και ήθελαν τη σχέση τους να έχει τελειώσει, έδωσαν η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου με μία δημόσια εμφάνιση τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και ήθελαν τη σχέση τους να έχει τελειώσει, έδωσαν η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου με μία δημόσια εμφάνιση τους. Το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό έκανε κοινή έξοδο, παρακολουθώντας την πρεμιέρα της ταινίας, «Mamma mia», ενώ αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να διαψεύσουν τις φήμες περί χωρισμού.

Βλέπεις, τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης κι ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο. Οι σόλο διακοπές, δε, της Μαρίας στη Μύκονο για μία εβδομάδα ενίσχυσαν περισσότερο τα σενάρια, αν και η ίδια σε συνέντευξη της δήλωσε ότι με τον Μάριο είναι καλά και δεν έχουν χωρίσει.

Στη Μύκονο βρέθηκε, διότι είναι το αγαπημένο της νησί, ενώ ο Αθανασίου μάλλον το ψιλό- σιχαίνεται και προτίμησε να κάνει διακοπές με το γιο τους. Ωστόσο, κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι πέρασε μία κρίση. Κάτι που δεν αποκλείεται, αν λάβουμε υπόψη τη δήλωση της Σολωμού ότι ο έρωτας δεν κρατάει πολύ και μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της θα ήταν ψέματα να πει ότι είναι ακόμη ερωτευμένη. Πάντα, ειλικρινής.