Αυτή τη φορά, η Μελέτη τα "ζήτησε" από τον Κανάκη!

30.03.2011
Φαγώθηκε η Μελέτη να μας αποδείξει (σε περίπτωση που το σχόλιο απευθυνόταν και στο δικό της μπουτάκι) ότι η ίδια διαθέτει fit Κορμί χτισμένο από τα γεννοφάσκια της μέσα στα γυμναστήρια και τις αθλητικές δραστηριότητες. Μέχρι μεζούρα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πρέπει επειγόντως η Ελεονώρα Μελέτη να βρει άντρα να ερωτευτεί και να ησυχάσει λίγο το κεφαλάκι μας, που τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια μάς το έχει κάνει καζάνι. Και είναι έτοιμο να εκραγεί! Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μελέτη επιδόθηκε σε ένα απίστευτο ξε-κατίνιασμα επειδή μία τηλεκριτικός τόλμησε κι έγραψε για μπουτάκια και τροφαντά κορμιά στην πρεμιέρα του Dancing with the stars.

Φαγώθηκε η Μελέτη να μας αποδείξει (σε περίπτωση που το σχόλιο απευθυνόταν και στο δικό της μπουτάκι) ότι η ίδια διαθέτει fit Κορμί χτισμένο από τα γεννοφάσκια της μέσα στα γυμναστήρια και τις αθλητικές δραστηριότητες. Μέχρι μεζούρα και ζυγαριά έφερε στην εκπομπή της για να μετρήσει βάρος και διαστάσεις.

Αφού το θέμα λύθηκε κι αυτή την εβδομάδα οι τηλεκριτικοί δεν ασχολήθηκαν με τα μπουτάκια, η Μελέτη έπρεπε να βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί στην εκπομπή της, που τελευταία από «Πρωινή Μελέτη» έχει πάρει το ονοματεπώνυμό της... «Ελεονώρα Μελέτη». Εξάλλου, και τις τρεις ώρες (με ελάχιστα διαλείμματα) ασχολείται αποκλειστικά με τον εαυτό της.

Τι να κάνουμε, αγαπημένε μου; Αυτά είναι τα νέα τηλεοπτικά ήθη... η τηλεόραση γίνεται υπόθεση προσωπική του παρουσιαστή! Τέλος πάντων, αυτή την εβδομάδα την Μελέτη την απασχολεί ο έρωτας. Τη μία άφηνε υπονοούμενα ότι μπορεί και να ερωτεύτηκε τον χορευτή της, αν και μετά είπε ότι όσοι κατάλαβαν κάτι τέτοιο, ακούνε την εκπομπή από την τουαλέτα. (Που το κατάλαβε το θηρίο;) Οι συνεργάτες της την επόμενη μέρα της έκαναν πλάκα κι έγραφαν στη φάσα: «Με τον Ηλία είμαστε ζευγάρι». Η Ελεονώρα «τα πήρε» και να μη στα πολυλογώ το... σχολικό κλίμα συνεχίστηκε γι’ αρκετή ώρα.

Κι αφού τελείωσε αυτό το θέμα με τον χορευτή, σήμερα πιάσαμε άλλο... Αντώνης Κανάκης! Η Μελέτη είπε ότι πολύ σύντομα ο Αντώνης μπορεί να γίνει το αγόρι της. Τής έγραψε την κουταμάρα κάποια κοπέλα στο Twitter και ναι αγαπημένε μου στην εκπομπή «Ελεονώρα Μελέτη» έπρεπε το θέμα αυτό να δημοσιοποιηθεί. Να μην ξέρουμε ποιον της προξενεύουν; Το βράδυ περιμένει λέει απάντηση από τον Κανάκη αν θέλει ή όχι να τα φτιάξουν. Τι να πω... ούτε η Μαρία Μπεκατώρου δεν έκανε έτσι με τον Κανάκη. Γι’ αυτό σου λέω, όσο ήταν με τον Γιάννη είχαμε γλιτώσει από αυτό το κομμάτι. Τώρα μέχρι να βρει άντρα, θα μας ζαλίσει με τα προξενιά.