Τι Λάτσιος, τι Λιάτσος το τηλέ-φλερτ να ναι καλά!

29.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πέρυσι είχαν κάνει σχολή το τηλέ-φλερτ ο Γιάννης Λάτσιος με την Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του Dancing with the stars επιδίδονταν στο παιγνιδάκι αυτό. Φέτος, η Ζέτα είναι δεσμευμένη, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει,

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πέρυσι είχαν κάνει σχολή το τηλέ-φλερτ ο Γιάννης Λάτσιος με την Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του Dancing with the stars επιδίδονταν στο παιγνιδάκι αυτό. Φέτος, η Ζέτα είναι δεσμευμένη, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αφού η παρουσιάστρια/ηθοποιός «γλυκαμένη» από πέρυσι, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να συνεχίσει το παιγνίδι με τα υπονοούμενα. Ο Λάτσιος, όμως, φαίνεται ότι δε νιώθει καλά να τηλέ-φλερτάρει μία σοβαρά δεσμευμένη κοπέλα και φέτος είναι πιο μαζεμένος και φειδωλός στα υπονοούμενα.

Αλλά παράπονο δεν έχουμε. Το τηλέ-φλερτ έχει γίνει πια σχολή και τώρα την ακολουθεί πιστά (αλλά όχι με την ίδια επιτυχία) ο Αιμίλιος Λιάτσος! Τι ήταν να σχολιάσουν οι «Ράδιο Αρβύλα» τους διαλόγους του Λιάτσου με την ρεπόρτερ του δελτίου, Ελισάβετ Κυρίτση και να αφήσουν υπονοούμενα για... φλερτ; Ήταν σαν να είπες στην γριά να χέ... κ αυτή.... καταλαβαίνεις! Αυτό έγινε και με τον Λιάτσο, ο οποίος έκτοτε δεν περνάει βράδυ στο δελτίο που να μην «παίξει» τη νεαρή ρεπόρτερ.

Τι για σινεμά κανονίζουν, τι για συναυλίες, τι της λέει να περάσει από το γραφείο να του δείξει πώς δουλεύει το Twitter. Αυτοί τα λένε κι αυτοί γελάνε, άντε και ο Σταμάτης Μαλέλης στο ακουστικό. Γιατί, εμείς (και να μας συχωρνάει) δε γελάμε καθόλου. Είναι τόσο fake το τηλέ-φλερτ τους που γίνεται για να γίνει. Και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είσαι πολύ αθώος τηλεθεατής για να τσιμπήσεις. Καλά για να γελάσεις, δεν το συζητώ. Μόνο αν έχεις δίπλα κάποιον να σε γαργαλάει, μπορεί και να σκάσει το χειλάκι σου. Γιατί, πώς να το κάνουμε αγαπημένε μου... άλλο Λιάτσος κι άλλο Λάτσιος!