Έκλεισε το κεφάλαιο "Παπουτσάκη" για τον Καραφώτη!

16.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όταν διάβασα τη συνέντευξη του Κώστα Καραφώτη στο «ΟΚ», εκεί που μιλούσε για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον πρόσφατο χωρισμό τους μου ήρθε στο μυαλό το άσμα του εν λόγω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν διάβασα τη συνέντευξη του Κώστα Καραφώτη στο «ΟΚ», εκεί που μιλούσε για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον πρόσφατο χωρισμό τους μου ήρθε στο μυαλό το άσμα του εν λόγω: «Κι όταν πάλι πίσω θα γυρίσεις, θα ρθεις για να καταστρέψεις, πόνο και υποκρισία μόνο θα μου επιστρέψεις. Δεν μπορώ να σε πιστέψω, τα παιγνίδια σου να αντέξω, δεν υποχωρώ, φθάνει ως εδώ». Μάλιστα, αγαπημένε μου, ο Καραφώτης το δήλωσε ξεκάθαρα.... ακόμη κι αν επιστρέψει η Κατερίνα, αυτός δεν θα τη δεχτεί πίσω!

Το χέρι του στη φωτιά δεν το έβαλε, αλλά είναι κάθετος σε αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Κι ας μιλάει για την Παπουτσάκη με τα καλύτερα λόγια κι ας λέει ότι τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και ότι η ίδια είναι καλό παιδί. Κι ας βγήκε η ηθοποιός μετά τον χωρισμό τους και δήλωνε ότι εκείνη έδιωξε τον Καραφώτη, επειδή έπαψε να είναι ερωτευμένη μαζί του. Βαριά κουβέντα, που μάλλον πείραξε τον Κώστα, ο οποίος τώρα λέει ότι δεν θέλει να τα ξαναβρούν κι έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Παπουτσάκη» γι’ αυτόν.

Στο βασανιστικό ερώτημα «ποιος χώρισε, ποιον» ο αοιδός δεν απαντάει. Σχολιάζει όμως τη δήλωση της πρώην, λέγοντας πως αν αυτό θέλει να λέει, ας το λέει. Τι τζέντλεμαν. Αποκάλυψε, δε, πως η σχέση του με την Κατερίνα ήτο σοβαρή, έμεναν μαζί κι έκαναν σχέδια γάμου. Αλλά ξαφνικά πέρασαν μία βαθιά κρίση, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν, οπότε και αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από ατελείωτη κουβέντα.