Η Παπουτσάκη βρήκε νέο αγαπημένο;

16.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε βαλτοί να ήταν εκεί στο «ΟΚ». Φιλοξένησαν τη συνέντευξη του Κώστα Καραφώτη, όπου μιλούσε κυρίως για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Παπουτσάκη - όπου μεταξύ άλλων έλεγε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε βαλτοί να ήταν εκεί στο «ΟΚ». Φιλοξένησαν τη συνέντευξη του Κώστα Καραφώτη, όπου μιλούσε κυρίως για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Παπουτσάκη - όπου μεταξύ άλλων έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης από πλευράς του - και στο καπάκι δημοσιεύουν φωτογραφίες της Κατερίνας, προφανώς με το νέο αγαπημένο της.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει αν ο εν λόγω άνδρας είναι ο νέος αγαπημένος της, όμως, η ηθοποιός ήτο τα μάλα διαχυτική και τρυφερή μαζί του. Να οι φωτογραφίες με τις αγκαλιές. Να οι φωτογραφίες με τα φιλιά, να τις βλέπει ο Καραφώτης και να τον πιάνει θλίψη. Σκέψου τώρα σκηνικό, να διαβάζει με χαρά τη συνέντευξη του κι εκεί που σκέφτεται τι ωραία που τα είπε και πόσο όμορφος και καλοκαιρινός βγήκε, να βλέπει στο καπάκι την πρώην με ένα... θηρίο να χαριεντίζονται.

Τέτοιο καψώνι, ούτε στο στρατό. Πάντως, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες ότι η Παπουτσάκη βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Κώστα. Κι ας έλεγε πρόσφατα σε συνέντευξη της ότι αυτή την περίοδο την απασχολεί μόνο ο ρόλος της ως «Αλίκη Βουγιουκλάκη» και καθόλου ο έρωτας.