Στεφανίδου: "Και να κάνω πλαστική δεν θα το πω"

01.04.2011
Έτσι, Σωτήρη μου αν περιμένεις να μάθεις πόσα μπότοξ έχει κάνει ή δεν έχει κάνει η Τάτι η Στεφανίδου ή πότε το σκέφτεται να υποκύψει στο νυστέρι του πλαστικού, θα σε στεναχωρήσω.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Έχεις παρατηρήσει σίγουρα μια στροφή που έχουν κάνει οι επώνυμες κυρίες στην χώρα τούτη και μας ενημερώνουν για της επεμβάσεις αισθητικής που κάνουν. Μια η Χρύσπα με τη λιποαναρρόφηση, μια η Ορθούλα με το on air botox.

Έλα όμως που κάποιες επώνυμες τις φοβούνται τις πλαστικές και ειδικά το να τις αποκαλύπτουν. Έτσι, Σωτήρη μου αν περιμένεις να μάθεις πόσα μπότοξ έχει κάνει ή δεν έχει κάνει η Τάτι η Στεφανίδου ή πότε το σκέφτεται να υποκύψει στο νυστέρι του πλαστικού, θα σε στεναχωρήσω.

Η Στεφανίδου το μόνο που αποκάλυψε στο περιοδικό "ΕΓΩ Weekly" είναι πως τις μικροδουλίτσες της τις κάνει για να ανακόψει το πέρασμα του χρόνου αλλά περισσότερα δεν θα μας πει ποτέ.

"Κάνω ο,τι μπορώ και εγώ. Από την άλλη, το να ερωτώνται οι γυναίκες αν έχουν κάνει botox ή τι άλλο έχουν κάνει, το βρίσκω λίγο αγενές. Όταν μια γυναίκα μιλά ανοιχτά για τέτοια θέματα, χάνει το μυστήριο και τη μαγεία της. Όταν αποφασίσω να κάνω πλαστική, θα το κάνω και δεν θα το πω σε κανέναν"!

Η παρουσιάστρια του "Αξίζει να το ζεις" τόνισε μάλιστα πως το λίφτινγκ αποτελεί μεγάλο της πονοκέφαλο αλλά και αναγκαιότητα:

"Το να γεράσω είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί. Το lifting είναι ο μεγάλος μου πονοκέφαλος. Και ειδικά το ποιος θα το κάνει για να μην παραμορφωθώ;"

Φυσικά πέρα από τις φήμες για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Τατιάνα απάντησε ανοιχτά και στην φημολογία που την θέλει να χωρίζει με το Νίκο Ευαγγελάτο. Όπως παραδέχεται η Στεφανίδου:

"Δεν υπάρχει γάμος που το ζευγάρι βγαίνει κάθε μέρα χαμογελαστό από το σπίτι του και ζει διαρκώς σε ένα “ροζ συννεφάκι”. Δεν είμαι εξωγήινη. Έχω μια οικογένεια, ένα γάμο και τον ζω με τις εντάσεις του τους έρωτες του, τη γκρίνια, τις ευχάριστες στιγμές του"!

Για το ίδιο θέμα, μίλησε η Τατιάνα και στη Μαρία Σταματέρη, στην οποία αποκάλυψε ότι περνά την πιο γλυκιά και αγαπησιάρικη φάση με τον εδώ και οχτώ χρόνια σύζυγό της, αφού οι επαγγελματικές δυσκολίες των τελευταίων ετών τους έφεραν κοντά:

"Είμαστε πιο δεμένοι ως οικογένεια. Πρώτος ο Νίκος χαλάρωσε και ξεπέρασε την μανία της τηλεόρασης και ζούμε πραγματικά την πιο γλυκιά περίοδο της σχέσης μας”, τόνισε η Τατιάνα που παραλίγο να την πάρουν τα δάκρυα on air.

Κατερίνα Π.