Επέστρεψε η Μελέτη του "Πρωινού Καφέ"!

04.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εκεί, στο Dancing with the stars κάποιο θέμα με τις τρίχες τους έχουν οι κυρίες, δεν εξηγείται διαφορετικά. Πρώτη και καλύτερη η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει παίξει με πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς. Φαίνεται, όμως

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Εκεί, στο Dancing with the stars κάποιο θέμα με τις τρίχες τους έχουν οι κυρίες, δεν εξηγείται διαφορετικά. Πρώτη και καλύτερη η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει παίξει με πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς. Φαίνεται, όμως, ότι τη δόξα της Ζέτας ζήλεψε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είπε στο τρίτο Live να ασχοληθεί και αυτή με τρίχες.

Δεν ξέρουμε, αν η ρούμπα «προστάζει» μακρύ μαλλί ή ο... dirty dancing γίνεται πιο... dirty άμα σου πέφτει ανέμελο το τσουλούφι στο πρόσωπο, όμως, η παρουσιάστρια το exte το έβαλε. Και περιττό να σου πω, το σοκ που έπαθα μόλις την είδα να βγαίνει στη σκηνή. Χάθηκα, αγαπημένε μου, για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω, αν εκεί στο Dancing έφεραν τη μηχανή του χρόνου κι έστειλαν την Ελεονώρα πίσω στην εποχή του «Πρωινού Καφέ». Αφού τελείωσε το χορευτικό και μόλις πήγε στην επιτροπή, ήμουν σίγουρη ότι θα αρχίσει πάλι τις «απορίες της ξανθιάς» ή θα πετάξει κορυφαία ατάκα του τύπου: «Οι ζέβρες φτιάχνουν τις καλύτερες γόβες»!

Αναρωτιέμαι, αγαπημένε μου, το exte ήταν επιλογή της Μελέτη ή τον ΑΝΤ1 τον έπιασαν τα.. νοσταλγικά του και την έβαλαν να γίνει όπως τότε παλιά; Ή μήπως το κοντό μαλλί δεν είναι της φιλοσοφίας τους και συνεχίζουν να προτιμούν ξανθομαλλούσες ή καστανές, αλλά πάντα μακρυμαλλούσες της κυρίες τους; Όπως και να έχει, όποιος κι αν είχε αυτή την ευφάνταστη ιδέα, εμένα τον προβληματισμό μού τον δημιούργησαν.

Μου αρέσει η Μελέτη του παρελθόντος ή η Μελέτη του παρόντος; Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, η Ελεονώρα είναι η μοναδική εξαίρεση που ένα μαλλί σηματοδοτεί δύο διαφορετικές (εντελώς αντίθετες) εποχές. Το μακρύ είναι της γλυκιάς, γεμάτη ξανθές απορίες κοπέλας, ενώ το κοντό είναι μίας δυναμικής γυναίκας, με άποψη. Ακόμη κι αν η τελευταία τις περισσότερες φορές με βρίσκει αντίθετη. Αλλά τελικά, κατέληξα: το μακρύ της πηγαίνει καλύτερα, αλλά το κοντό της ταιριάζει γενικότερα. Και κλείνω το θέμα με τις τρίχες του Dancing εδώ. Next week, τα ξαναλέμε. Εξάλλου, φέτος στο show δίνουν σημασία στην τρίχα περισσότερο και από την... σχολή του Αμάραντου!