Η ώρα της χολής!

22.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μία φήμη που μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας κυκλοφορεί τελευταία και θέλει την Μαρία Γεωργιάδου να είναι έγκυος. Η ερώτηση "ποίος είναι ο πατέρας"
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μία φήμη που μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας κυκλοφορεί τελευταία και θέλει την Μαρία Γεωργιάδου να είναι έγκυος. Η ερώτηση "ποίος είναι ο πατέρας" είναι περιττή καθώς αν ισχύει η εγκυμοσύνη...δράστης είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου. Πότε συνέβη το μοιραίο επίσης μη με ρωτάς, δεν ήμουν παρούσα ούτε κρατάω ημερολόγιο. Πιθανόν, να συνέβη μετά το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα τις ημέρες του Πάσχα στη Μύκονο, όπου το ζεύγος πέρασε διακοπές μούρλια. Ε, κι από την τόση μούρλια δεν αποκλείεται να τους επισκέφτηκε και το διάσημο πουλί, πελαργός! Αν ισχύει πάντως, η εγκυμοσύνη, τότε...Εύγε Στράτο είσαι θεριό!

Λίγο πριν ανέβει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανιστεί σε κέντρο της συμπρωτεύουσας, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μία τελευταία συναυλία. Προς Θεού, θα ακολουθήσουν κι άλλες, αλλά μετά την Θεσσαλονίκη. Ο Τσαλίκης, λοιπόν, εμφανίστηκε στα Λιόσια - πιθανόν σε ξύλινη εξέδρα που στήθηκε στην κεντρική πλατεία- και κατέπληξε το πλήθος που βρέθηκε εκεί. Είναι γεγονός πως η συναυλία του (περιλαμβάνεται στο τουρνέ: καλοκαιρινό σεργιάνι στην Αττική) σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τους κατοίκους της περιοχής να μην έχουν δει ξανά τέτοιο θέαμα. Τύφλα να έχει, δηλαδή, η Σακίρα στην περιοδεία της.

Ο Πρόδρομος από την άλλη, συνάδελφος του Τσαλίκη και πρώην ΒΒ1 αφού αλώνισε την Ελλάδα με τις συναυλίες του, αποφάσισε να βγει έξω από τα σύνορα της χώρας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον Γιώργο Μαργαρίτη στην Αυστραλία, όπου θα τραγουδήσουν για τους ομογενείς. Η χαρά του Προ είναι μεγάλη, που με το επάγγελμα του αοιδού μπορεί και κάνει τα ταξιδάκια του. Διαφορετικά, αυτό το καλοκαίρι θα ήταν στο νησί του την Σκόπελο και θα έδινε μία μερίδα "Gyros" σε τουρίστρια από την Σουηδία.