Μ. Ιωαννίδου: Σκληρή μάχη για τη ζωή της!

01.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πιο σκληρή μάχη της ζωής της δίνει η Μαρία Ιωαννίδου τον τελευταίο καιρό, η οποία περνά δύσκολες ώρες με την υγεία της. Η Ιωαννίδου πριν λίγες μέρες μπήκε στο χειρουργείο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πιο σκληρή μάχη της ζωής της δίνει η Μαρία Ιωαννίδου τον τελευταίο καιρό, η οποία περνά δύσκολες ώρες με την υγεία της. Η Ιωαννίδου πριν λίγες μέρες μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στο στήθος της και όπως αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό People έμεινε στο χειρουργείο για εφτά ολόκληρες ώρες. «Δεν ήξερα αν θα ξυπνήσω μετά την εγχείρηση» εξομολογείται, ενώ δεν κρύβει ότι φοβάται, αλλά δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να συνεχίσει τη ζωή της.

«Δεν θα με καταβάλλει η περιπέτεια. Είναι κάτι που απεχθάνομαι, μισώ, αλλά θα παλέψω και θα συνεχίσω τη ζωή μου» λέει η Ιωαννίδου η οποία ένιωσε σα να μπήκε μέσα της ένα αγρίμι, που δεν μπορούσε να το χαλιναγωγήσει. Εξάλλου, έχει ξαναζήσει αυτή την περιπέτεια τόσο με τον Φρέντυ Γερμανό, όσο και με την μητέρα της, μόνο που τώρα έβλεπε το έργο να επαναλαμβάνεται με πρωταγωνίστρια την ίδια. Οι δικοί της άνθρωποι, αυτοί οι δυο τρεις που τους είχε εκμυστηρευτεί το πρόβλημα, της λένε ότι το αντιμετωπίζει γενναία.

Η Ναταλία Γερμανού, όπως αποκαλύπτει η Ιωαννίδου δεν γνωρίζει το παραμικρό για την περιπέτεια της υγείας της. Ούτε καν ότι έκανε επέμβαση. «Έχει ζήσει αυτόν τον εφιάλτη με τον πατέρα της και δεν ήθελα να την αναστατώσω» δηλώνει η γνωστή χορεύτρια κι έτσι η Ναταλία θα μάθει την ιστορία, όπως κι εμείς, μέσα από τις αράδες του περιοδικού.