Έπεσε ξύλο στο Greek Idol;

01.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επεισοδιακό ήταν το Live του Greek Idol το βράδυ της Δευτέρας απ’ όλες τις απόψεις. Ένας χαμός έγινε στο πλατό και στις κερκίδες και λίγο έλειψε να μετατραπεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επεισοδιακό ήταν το Live του Greek Idol το βράδυ της Δευτέρας απ’ όλες τις απόψεις. Ένας χαμός έγινε στο πλατό και στις κερκίδες και λίγο έλειψε να μετατραπεί το στούντιο σε αρένα. Κάτω είχαμε την κριτική επιτροπή που τσακωνόταν μεταξύ της ή με τον Χρήστο και στις κερκίδες είχαμε τους οπαδούς των παικτών να τσακώνονται μεταξύ τους.

Μέχρι χθες, οι φαν των παικτών φρόντιζαν με τη φασαρία και τα συνθήματα να μετατρέπουν το πλατό σε γήπεδο, που σε συνδυασμό με τον μικρό χώρο, έκαναν την κατάσταση ανυπόφορη για τον έρμο τον τηλεθεατή. Μόνο η Ρούλα Κορομηλά την έβρισκε, η οποία κάθε λίγο και λιγάκι μιλούσε για «ωραία ατμόσφαιρα». Μόνο που η ατμόσφαιρα αυτή χθες λίγο έλειψε να γίνει... εκρηκτική, αφού οι οπαδοί/φαν δύο συμμετεχόντων πλακώθηκαν στα λόγια, ενώ κάποιοι λένε ότι μέσα στον χαμό έπεσαν και κάποιες ψιλές.

Αμέσως άνδρες ασφαλείας έτρεξαν να τους χωρίσουν για να μην πάρουν έκταση τα επεισόδια, ενώ η Ρούλα αντί να κατευθυνθεί στο καμαρίνι της (το σκηνικό έγινε σε ένα από τα διαλλείματα) πήγε στο σημείο και από μικροφώνου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Μάλιστα, με το που τελείωσε το διάλλειμα, η παρουσιάστρια πήγε στο διάδρομο που χωρίζει τις δύο πλευρές κι έδωσε πάσα για την εμφάνιση του επόμενου ταλέντου. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, όταν διάβασα τα δημοσιεύματα περί επεισοδίων και ξύλου δεν ένιωσα καμία έκπληξη. Γήπεδο το έχουν κάνει το Greek idol.