Αλεξανδράτου: "Είμαι μεγάλη πόρνη..."

02.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που λες ότι δεν θα ασχοληθείς άλλο με την Τζούλια Αλεξανδράτου, γιατί έχεις βαρεθεί πια, έρχεται, κάνει μία δήλωση και δεν μπορείς να την αφήσεις ασχολίαστη. «Είμαι μεγάλη πόρνη. Ε και;»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που λες ότι δεν θα ασχοληθείς άλλο με την Τζούλια Αλεξανδράτου, γιατί έχεις βαρεθεί πια, έρχεται, κάνει μία δήλωση και δεν μπορείς να την αφήσεις ασχολίαστη. «Είμαι μεγάλη πόρνη. Ε και;» δηλώνει στο Nitro. Έλα ντε. Τι σημασία έχει; Σάμπως η πρώτη είναι ή η τελευταία; Αλλά τουλάχιστον τούτη το παραδέχεται. Όχι σαν κάτι άλλες που το παίζουν... οσίες Μαρίες. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη σοκαριστική (όσο μπορεί να σε σοκάρει πια η Αλεξανδράτου) δήλωση που έκανε.

«Τώρα που μπορώ να τα αρπάξω και να πάρω το χοντρό χρήμα, θα το κάνω. Γιατί όχι; Με τα λεφτά έχω ψυχοπάθεια. Τα φυλάω για το μέλλον, όπως ο Σκρουτζ έβαζε τις χρυσές λίρες κάτω από το μαξιλάρι του. Αν χάσω ένα 50ευρω θα τρελαθώ» λέει η Σκρουτζό-Τζούλια. Και για να δεις ότι πράγματι έχει χοντρό κόλλημα με τα λεφτά, ίσα που θα έκανε και βίζιτα αν το ποσό ήτο τεράστιο! Όχι, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει ποτέ της βίζιτες, όχι γιατί δεν θέλει και δεν είναι του χαρακτήρα της, αλλά γιατί οι άλλοι δεν έχουν τα λεφτά για να πάνε μαζί της.

Η Τζούλια, αγαπημένε μου, για μία βίζιτα ζητάει τεράστια ποσά κι όποιος έχει τον παρά, τα σκάει και την έχει. Αλλά, όπως αποκαλύπτει ούτε ο πλουσιότερος άντρας του κόσμου δεν δίνει αυτά που ζητάει. Απορώ τι ζητάει. Και απορώ περισσότερο για ποιες «υπηρεσίες» τα ζητάει. Για ένα παιγνίδι με το μπουκάλι στο τζακούζι; Ή για να τρως τον τόπο εσύ που τα σκας κι εκείνη απαθέστατα να σου λέει: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα». Κι έχεις σκάσει του κόσμου τα λεφτά και σε ισοπεδώνει.

Τρελός θα είναι εκείνος που θα κάνει deal μαζί της και το αυτό παραδέχεται η ίδια, λέγοντας ότι άμα βρεθεί ο τρελός, εκείνη θα την κάνει τη βίζιτα. Σοκαριστήκαμε. Προς το παρόν, ας βρεθεί ο τρελός που θα δεχτεί να κάνει παιδί μαζί της, διότι αυτό που καταλάβαμε η Αλεξανδράτου για να βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας (τελευταία την έχουν ξεχασμένη) θα κάνει μέχρι και παιδί! «Πάντα υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Π.χ να μείνω έγκυος. Θα γίνει χαμός» λέει και τι να σχολιάσεις σε αυτό;