Η Ευγενία πέφτει χαμηλά & τα νούμερα χαμηλότερα!

05.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τον εγκέφαλο θα μου κάψει η Ευγενία Μανωλίδου στην προσπάθεια να εξηγήσω τι σκέφτεται κάθε φορά η μαέστρος. Και το κυριότερο; Που μπορεί να φτάσει προκειμένου να ανέβουν λίγο τα νούμερα της έρμης της εκπομπής της που ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Όταν μία εβδομάδα πριν έλεγε στο «Όλα 11»

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τον εγκέφαλο θα μου κάψει η Ευγενία Μανωλίδου στην προσπάθεια να εξηγήσω τι σκέφτεται κάθε φορά η μαέστρος. Και το κυριότερο; Που μπορεί να φτάσει προκειμένου να ανέβουν λίγο τα νούμερα της έρμης της εκπομπής της που ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Όταν μία εβδομάδα πριν έλεγε στο «Όλα 11» ότι πήρε η ίδια την κατάσταση στα χέρια της σχετικά με την εκπομπή, το φτωχό και κυρίως το αθώο μυαλουδάκι μας πήγε στα ευκόλως εννοούμενα. Θα μας ταράξει στο νάζι, την τσαχπινιά, τη ζουζουνιά και «τι θα γίνει εδώ μέσα» που έλεγε και ο Νίκος Σταυρίδης.

Κάποια πιο πονηρά μυαλά σκέφτηκαν ότι η Μανωλίδου μέχρι τον Άδωνη Γεωργιάδη θα φέρει στο Daily, μπας και το κοινό συγκινηθεί περισσότερο με αυτό το ζεύγος και ουχί με το απέναντι, δηλαδή τη Νόρα και τον Λουκά. Μέχρι στιγμής, ο Άδωνις δεν έχεις πάει στης συζύγου, αλλά όπως φαίνεται, περιμένει τη σειρά του. Πρώτα θα παρελάσουν από εκεί όσοι τη βρίζουν και μετά αυτός που την αγαπά. Γιατί, η Ευγενία, αν και δύο χρόνια στην τηλεόραση, την έχει μάθει καλά, σε σημείο που μας τρομάζει.

Για του λόγου το αληθές, την Παρασκευή είχε καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου speaking. Ντόινγκ. Γιατί πες μου εσύ με το φτωχό σου το μυαλό, τι δουλειά έχει ο εν λόγω στην καθημερινή εκπομπή του Dancing. Πήγε εκεί να μιλήσουν για μπάλα; Προσπάθησα να κάνω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για το λόγο που ένας του αθλητικού και δη ο συγκεκριμένος πήγε εκεί και τελικά μπορώ να σου πω τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι! Τι γύρευε ο Γεωργίου στην Μανωλίδου, αδυνατώ να το εξηγήσω.

Γιατί δεν είναι μόνο το άσχετο αντικείμενο της δουλειάς του, η διαφορετική φιλοσοφία τους καθώς και το γεγονός ότι σπάνια βλέπουμε τον Γεωργίου σε ανάλογες ψυχαγωγικές εκπομπές. Είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω δεν βρίζει την Ευγενία μόνο όταν κοιμάται. Αν κι αυτό ελέγχεται. Μπορεί στον ύπνο του να παραμιλάει και να την μπινελικώνει ακόμη και τότε. Και η Μανωλίδου ήξερε καλά όταν τον καλούσε πόσα και τι της σούρνει. Και γι αυτόν τον κάλεσε.

Σου λέει, θα αρχίσει να μου τα χώνει, θα ανέβουν τα νούμερα. Όπως κι έγινε. Με τα μπινελίκια, διότι τα νούμερα παρέμειναν τα ίδια. Μη σου πω και χειρότερα. Ο Γεωργίου έκανε το χρέος του, πήγε στην εκπομπή τα έχωσε στην Ευγενία ότι είναι 35 χρονών με τρία παιδιά και πρέπει να φέρεται σύμφωνα με την ηλικία της, της είπε ότι είναι «νούμερο» γι αυτό και ασχολείται μαζί της ο Λαζόπουλος, αλλά το αυτί των τηλεθεατών δεν ίδρωσε. Συγκίνηση μηδέν. Αλλά πλέον έχουμε εμπιστοσύνη στην Ευγενία. Θα φέρει τον Γιώργο Λιάγκα!