Η Ρούλα θα βάλει το βρακί ανάποδα. Ουάου!

05.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι κακό είναι κι αυτό φέτος με τις εμφανίσεις των κυριών στα show; Πρώτη φορά μας έχουν απασχολήσει τόσο πολύ ενδυματολογικές επιλογές και styling. Σε σημείο που οσονούπω, όλοι θα γίνουμε... Τάσος Ρούσσος και θα αρχίσουμε να τις βαθμολογούμε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι κακό είναι κι αυτό φέτος με τις εμφανίσεις των κυριών στα show; Πρώτη φορά μας έχουν απασχολήσει τόσο πολύ ενδυματολογικές επιλογές και styling. Σε σημείο που οσονούπω, όλοι θα γίνουμε... Τάσος Ρούσσος και θα αρχίσουμε να τις βαθμολογούμε όλες. Στο Dancing with the stars γίνεται ο κακός χαμός, από την Ζέτα Μακρυπούλια μέχρι τις διάσημες που χορεύουν, ενώ σύντομα ξεκινάει και η Ρούλα Κορομηλά. Κι εδώ, αγαπημένε μου, μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει.

Εξάλλου, ακόμη δεν έχουμε ξεχάσει τις περσινές «Ιβάνα Τραμπ» και «μάνα ρέιβερ» εμφανίσεις της Ρούλας στο Greek idol. Ήδη, η παρουσιάστρια μάς έδωσε μία πρώτη γεύση τι έχει να συμβεί στα live, μέσα από ένα ακόμη ραδιοφωνικό της ξέσπασμα. (Παρατήρηση: Θα πρέπει να ελέγξει το φέινγκ σούι στο ραδιόφωνο. Πάντα τσίτα είναι τα νεύρα της εκεί) Μας απείλησε, αγαπημένε μου, η Ρούλα ότι στο πρώτο Live θα βάλει το βρακί της ανάποδο.

Θα μου πεις, τώρα, από την «Ιβάνα Τραμπ» καλύτερο είναι το βρακί. Εξάλλου, καλό θα της κάνει, διότι όπως ξέρουμε, άμα φοράς ανάποδα το βρακί δε σε πιάνει το μάτι. Η παρουσιάστρια που λες ξέσπασε εναντίον γνωστής τηλεκριτικού, λέγοντας «Καθόμαστε και ασχολούμαστε αν μια παρουσιάστρια είναι μυώδης ή όχι… Δεν κοιτάμε το ζητούμενο πώς αυτή που κάθεται στον καναπέ και λέει για την μυώδη και την χοντρή… μπορεί να ψοφήσει». Α πα πα. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το έρμο το επίπεδο;

Και δε σταμάτησε εκεί η Κορομηλά, η οποία πάντα σε έξαλλη κατάσταση τόνισε ότι στα live θα φοράει ο, τι την κάνει να νιώθει καλά και άνετα. «Δεν θα δώσω λογαριασμό σε καμία υπέρβαρη τηλεκριτικό να ασκήσει σχόλιο πώς είμαι. Και με σορτς θα βγω και με σούπερ μίνι και με κολάν και όποιος αντέξει». Όλοι μας θα αντέξουμε Ρούλα μας, διότι έχουμε δει τόσο μπούτι, ποπό και στήθος που έχουμε πάθει ανοσία. Ενίοτε και ανοησία. Εξάλλου, το μπούτι της Κορομηλά (αν και μεγαλύτερο σε ηλικία) είναι πολύ καλύτερο από άλλα μπούτια που βλέπουμε στο Dancing από μικρότερες σε ηλικία κυρίες.

Υ.Γ. Συμφωνώ με Ρούλα ότι η γυναίκα του 2011 μεγαλώνει και δε γερνάει. Αλλά ως ένα σημείο. Δεν είναι και ο... Χαΐλάντερ»!!!