Ο Κωστέτσος θέλει να γίνει πατέρας!

10.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πατρικό ένστικτο του Βασίλειου Κωστέτσου ξύπνησε προ ολίγου καιρού και ο γνωστός σχεδιαστής αντί να το ξανακοιμίσει, αποφάσισε να το ικανοποιήσει. Με ποίο τρόπο;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πατρικό ένστικτο του Βασίλειου Κωστέτσου ξύπνησε προ ολίγου καιρού και ο γνωστός σχεδιαστής αντί να το ξανακοιμίσει, αποφάσισε να το ικανοποιήσει. Με ποίο τρόπο; Μα με το να γίνει πατέρας. Ερωτήσεις του τύπου: "Έχει δεσμό ο Βασίλειος" ή "Ποια πλανεύτρα γυναίκα έκλεψε την καρδιά του Βασίλειου", ή "Έλα ποία κατέστησε έγκυα" είναι περιττές. Η κοινωνία μας έχει εξελιχθεί, προοδευτικοί άνθρωποι ήμαστε, ο Βασίλειος πρωτοπόρος άνθρωπος είναι, όποτε αποφάσισε να αποκτήσει παιδί με...άλλο τρόπο.

Όπως μας πληροφόρησε μέσα από γνωστή εφημερίδα, βρήκε την γυναίκα που θα κυοφορήσει το τέκνο του. Πρόκειται για Βρετανίδα, που ζει και εργάζεται στην γηραιά Αλβιόνα, στην οποία όπως επίσης ενημερωθήκαμε, έδωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να δεχτεί. Πότε θα γίνει το μοιραίο, δεν το γνωρίζουμε, όμως ο Κωστέτσος είναι τα μάλα χαρούμενος με την ιδέα να γίνει πατέρας. Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε ένα μικρό σάλο στις τάξεις της Τατιάνας, η οποία ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα.

Μετά από πολλή κουβέντα και φωνές, συμπέρασμα δεν βγάλαμε, όμως καταλήξαμε στο εξής ερώτημα: "Τι είναι ο κόσμος και που πάει τελικά"; Επίσης, μετά τις δηλώσεις του Βασίλειου βγήκαν κι άλλοι εργένηδες του τόπου, όπως ο Σπύρος Ρέβης, να εκδηλώσουν την ίδια σφοδρή επιθυμία να αποκτήσουν παιδί. Άντε και πολύτεκνοι!