Παπαρίζου για τα κιλά της: "Είμαι γυναίκα τραμπάλα"

08.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχω βάλει κι εγώ βρε κάποια κιλά και λέω πως θα τα χάσω για το καλοκαίρι αλλά υπάρχουν και διάσημα κορίτσια που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα, πρόβλημα τραμπάλας με τα κιλά τους και δεν βλέπω να μασάνε.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Έχω βάλει κι εγώ βρε κάποια κιλά και λέω πως θα τα χάσω για το καλοκαίρι αλλά υπάρχουν και διάσημα κορίτσια που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα, πρόβλημα τραμπάλας με τα κιλά τους και δεν βλέπω να μασάνε.

Που λες λοιπόν, καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε εψές το βράδυ η Έλενα Παπαρίζου και ήταν αυτό που λέμε, θα ‘ρθεις και θα χορέψεις ή θα ‘ρθεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.

Η Έλενα με πολύ ουάου διάθεση μέχρι και τσάμικο χόρεψε για το χατήρι του παρουσιαστή. (δες και το βίντεο)

Κι όταν ο παρουσιαστής τόνισε πως η Έλενα του φαίνεται αδυνατισμένη, γύρω στα 4 με 5 κιλά, εκείνη αποφάσισε πως πρέπει να μιλήσει για το βάρος της που τόσες αυξομειώσεις δεν έχει ούτε το δολάριο.

Που λες λοιπόν, η αγαπημένη αηδός έχει χάσει μόνο ένα με δύο κιλά κι αυτό γιατί υποφέρει από διαταραχή του θυροειδή της. Η ίδια εξομολογήθηκε πως μετά το θάνατο του πατέρα της είχε πάρει δύο κιλάκια και μετά και την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της σε γνωστό κέντρο της παραλιακής, ταξίδεψε μέχρι τη Σουηδία όπου έμεινε δέκα μέρες και ξεκουράστηκε. Προφανώς, η ξεκούραση έφερε και το φαγητό και μέσα σε μιάμιση βδομάδα η σέξι Παπαρίζου δεν χωρούσε στα ρούχα της.

Όπως εξομολογείται η ίδια, το πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε πως έχει, την δυσκόλεψε τη ζωή:

"Αυτό που έκανα ήταν να πάω να κάνω ένα τσεκ-απ για να δω τι συμβαίνει και τον Μάρτιο ανακάλυψα ότι έχω θυρεοειδή. Μπορεί να είναι μια απλή αρρώστια, πολύ συχνή γιατί την έχουν πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, αλλά είναι μια άτιμη αρρώστια, γιατί δημιουργεί πρηξίματα, πόνους αλλά και αϋπνίες".

Κατόπιν εξομολογήθηκε πως της αρέσει πολύ το φαγητό και πάντα η σχέση με τα κιλά της ήταν περίεργη. Μάλιστα, πρόσφατα έκατσε με τον στυλίστα της να ξεκαθαρίσει μερικά ρούχα από το βεστιάριο της κι εκεί συνειδητοποίησε πως διαθέτει κομμάτια ξεχωριστά που καθένα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του βάρους που είχε σε κάθε εμφάνισή της:

"Εδώ Έλενα είσαι 54, εδώ 58, εδώ 62, εκεί κατάλαβα πως είμαι γυναίκα τραμπάλα με τα κιλά μου", είπε γελώντας η Παπαρίζου ενώ δεν δίστασε να τονίσει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος της είχε ζητήσει στο παρελθόν να χάσει 2-3 κιλά για να της κάνει ένα σέξι εξώφυλλο σε κάποιο από τα περιοδικά του και της είχε πει χαρακτηριστικά:

"Στη μέση σου μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά για το πρόσωπο δεν γίνεται τίποτα"!

Εμ αυτά είναι Σωτήρη μου, και κάθομαι εγώ κι ανησυχώ Θα κόψω τα μπουτάκια στο photoshop και θα ρουφάω τα μάγουλα να μπουν μέσα!!!