Ρούλα - Ελένη: "Αδειάσματα", "μαχαιριές" και παρασκήνιο!

12.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν πέρασε μία μέρα από τη δήλωση όλο υπονοούμενο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μέσω της εκπομπής της είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα πάει σε Live του Greek Idol όταν θέλει εκείνη και όχι όταν της... πουν και τώρα μαθαίνουμε ότι η Ρούλα Κορομηλά

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Δεν πέρασε μία μέρα από τη δήλωση όλο υπονοούμενο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μέσω της εκπομπής της είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα πάει σε Live του Greek Idol όταν θέλει εκείνη και όχι όταν της... πουν και τώρα μαθαίνουμε ότι η Ρούλα Κορομηλά περνά στην... αντεπίθεση. Κι έτσι, επιβεβαιώνονται οι φήμες που ανέκαθεν ήθελαν τις δύο κυρίες να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», η Ρούλα μετά την πρεμιέρα του Greek idol θα πάει καλεσμένη σε πρωινό, ουχί της Ελένης (που την έχει καλέσει άλλωστε πόσες φορές) αλλά στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα! Εξάλλου, η παρουσιάστρια του ριάλιτι βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Πρωινό mou», όπου και δεσμεύτηκε να πάει στην εκπομπή.

Όπως καταλαβαίνεις, η απόφαση αυτή κρύβει πολύ παρασκήνιο και μένουμε εμείς τώρα με την απορία και την αγωνία (βεβαίως, βεβαίως): το όλο σκηνικό μυρίζει... ξανθιές σε πόλεμο; Θες να μετατραπεί η Κάντζα σε... πεδίο μάχης; Από τη μία, αν η Ρούλα πάει τελικά στο «Πρωινό mou» σημαίνει ότι «αδειάζει» την Ελένη, ενώ κι εκείνη με τη σειρά της λέγοντας ότι θα πάει στο Greek Idol όποτε γουστάρει (και της επιτρέπουν οι πλανήτες) είναι σα να λέει στην Κορομηλά ότι οι περσινές εποχές στήριξης κι εμψύχωσης έχουν πια περάσει.

Εδώ που τα λέμε, η Ελένη ένα δίκιο το έχει. Κι αυτό, διότι πέρυσι αν και είχε τα δικά της θέματα με το διαζύγιο, στολίστηκε και πήγε με τους υπόλοιπους του Alpha για να εμψυχώσουν τη Ρούλα στη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή. Κι επειδή την κίνηση αυτή της «Βασίλισσας» τη λες και... θυσία (ξέρεις τι είναι να κάθεται σαν... αυλική στις κερκίδες και να χτυπάει παλαμάκια στους ρυθμούς της Κορομηλά;) περίμενε την ανάλογη ανταπόκριση. Να πιάσει τόπο η «θυσία» της.

Εξάλλου, πέρυσι η Ρούλα είχε δεσμευτεί στην πρεμιέρα του Greek Idol ότι θα πάει στον «Καφέ» ανταποδίδοντας στην Ελένη. Αλλά όσο ήρθε αγαπημένε μου, στο σπίτι το δικό μου για καφέ, άλλο τόσο πήγε και στην εκπομπή της Μενεγάκη. Ακόμη στο δρόμο είναι η Ρούλα! Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι άπαξ και πάει στους αντίπαλους, είναι ένας καλός λόγος... πολέμου! Βέβαια, μέχρι να δούμε την Κορομηλά να κάθεται στον καναπέ των ΣκορδαΛιάγκα, ας κρατάμε πολλές επιφυλάξεις. Γιατί μπορεί και σε αυτούς η δέσμευση «θα περάσω ένα πρωινό» να είναι σαν αυτή που έκανε πέρυσι στην Ελένη. Οπότε, περιμένουμε...