Ο "γάμος" της Ελένης μάς καίει τον εγκέφαλο!

13.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλα τα χε η Μαριωρή, ο επικείμενος «γάμος» της Ελένης Μενεγάκη την μάρανε! Τέτοιο βασάνισμα «αν παντρεύεται ή όχι» η Ελένη τον Ματέο Παντζόπουλο δε θυμάμαι να το έχουμε ξαναζήσει. Και οι τόσες συγκεντρωμένες «αποκλειστικές» πληροφορίες, αν συνεχιστούν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Όλα τα χε η Μαριωρή, ο επικείμενος «γάμος» της Ελένης Μενεγάκη την μάρανε! Τέτοιο βασάνισμα «αν παντρεύεται ή όχι» η Ελένη τον Ματέο Παντζόπουλο δε θυμάμαι να το έχουμε ξαναζήσει. Και οι τόσες συγκεντρωμένες «αποκλειστικές» πληροφορίες, αν συνεχιστούν με αυτόν το ρυθμό, δεν υπάρχει περίπτωση, τον εγκέφαλο θα μας τον κάψουν.

Από τη μία, διαβάζουμε για τις πυρετώδεις προετοιμασίες της μέλλουσας νύφης, η οποία μεταξύ μπομπονιέρων, προσκλητηρίων και πρόβας νυφικού, βρίσκει το χρόνο για να πάει στο σχολείο των παιδιών της, να σηκώσει (again) τα μαγαζιά της Κηφισιάς, αλλά και να πάει για φαγητό με τον μέλλοντα γαμπρό, ο οποίος είναι σε πιο χαλαρή διάθεση. Εμ, γαμπρός και αγχωμένος, πάει; Δεν πάει.

Αλλού διαβάζουμε ότι το ζεύγος, μέσα στην τούρλα του γάμου, βρήκε χρόνο και χρήμα για ένα γαμήλιο δώρο... θα αποκτήσει σύντομα ένα σκάφος 22 μέτρων. Ήταν κάτι που το ήθελαν από καιρό, τόσο για να τις συχνές μετακινήσεις τους στην Άνδρο, όσο και για ταξίδια σε άλλα νησιά. Κι αφού τώρα παντρεύονται, σου είπε το ζεύγος, ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνουν το... με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Άλλα δημοσιεύματα, έρχονται να ανατρέψουν τις φήμες για γάμο την Δευτέρα του Πάσχα, υποστηρίζοντας ότι η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να βάλει τρίτο στεφάνι. Σύμφωνα με το ΟΚ, άτομο από το περιβάλλον της Ελένης διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν αλλά και τις «αποκλειστικές» πληροφορίες και για του λόγου το αληθές, φέρνει ως επιχείρημα την «αποκλειστική» πληροφορία ότι το μαλλί της Ελένης θα το επιμεληθεί ο Πάνος Καλλίστης και ουχί ο Βασίλης Μπουλούμπασης, που είναι ο έμπιστος κομμωτής της. (Κάτι που είχαμε τονίσει κι εμείς από την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε το δημοσίευμα περί γάμου).

Η Espresso δε μένει στο «περιβάλλον» της Ελένης, αλλά φτάνει μέχρι την Επισκοπή της Άνδρου, όπου εκεί διαψεύδουν ότι έχει κλειστεί γάμος για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Κι αυτό, διότι αν ήταν να τελεστεί μυστήριο, θα έπρεπε να είχαν φτάσει τα χαρτιά. Και μέσα σε όλα αυτά, έχουμε τα μεσημεριανά που έβγαλαν μέχρι τον παπά της εκκλησίας που λέγεται ότι θα γίνει το μυστήριο, ο οποίος δεν είχε ιδέα. Αλλά αποκάλυψε ότι στο εκκλησάκι είχε γίνει ο γάμος του αδελφού του Ματέο.

Πάντως, μέχρι στιγμής η Ελένη δεν έχει πάρει θέση, αλλά λένε ότι η φημολογία των τελευταίων ημερών με τις «αποκλειστικές» πληροφορίες την έχει εκνευρίσει τα μάλα.