Νίκος Μουρατίδης: Ο "κωλοτούμπας" της ελληνικής τιβί!

14.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όταν άκουσα ότι ο Νίκος Μουρατίδης θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, σκέφτηκα ότι τα θέλει ο απαυτός της, να πηγαίνουν δηλαδή όσοι τη βρίζουν και να της τα χώνουν και από κοντά. Έκανα σκέψεις του τύπου: τι άλλο θα κάνει η Μανωλίδου

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Όταν άκουσα ότι ο Νίκος Μουρατίδης θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, σκέφτηκα ότι τα θέλει ο απαυτός της, να πηγαίνουν δηλαδή όσοι τη βρίζουν και να της τα χώνουν και από κοντά. Έκανα σκέψεις του τύπου: τι άλλο θα κάνει η Μανωλίδου για μια μονάδα παραπάνω στην AGB (γιατί για παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση) ή ότι τελικά η ίδια μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και από τα νούμερά της όταν καλεί τη μία τον Γιώργο Γεωργίου και την άλλη το Νίκο Μουρατίδη. Γενικά, όσες σκέψεις έκαναν ήταν αρνητικές και αποκλειστικά για την Μανωλίδου.

Βλέπεις, ήμουν σίγουρη ότι ο Μουρατίδης θα ακολουθούσε το δρόμο που χάραξε ο Γεωργίου speaking και ως καλεσμένος στο Daily δεν θα χαριζόταν στην Ευγενία με τίποτε. Αλλά κούνια που κούναγε εμένα και όσους πίστευαν το ίδιο. Γιατί, βλέπεις αγαπημένε μου, ο δόκτωρ Τζέκιλ έμεινε στο σπίτι και στην εκπομπή πήγε ο μίστερ Χάιντ. Έχουμε δει και ζήσει κωλοτούμπες και κωλοτούμπες στην τηλεοπτική πραγματικότητα, αλλά αυτή η κωλοτούμπα του Μουρατίδη ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Τον παρακολουθούσα (αυτό το λίγο που άντεξα) να κάθεται στον καναπέ της Ευγενίας με μία γλυκύτητα, φιλική διάθεση και συμπάθεια προς την παρουσιάστρια, που αναρωτιόμουν η έρμη, ποιο ήταν αυτό το «μεταλλαγμένο» που έβλεπα μπροστά μου. Και σε ρωτώ αγαπημένε μου, πού πήγε εκείνος ο Μουρατίδης που έσουρνε τα χίλια μύρια στην Μανωλίδου; Και σου υπενθυμίζω κάποιες από τις ατάκες του: «Προτιμώ την Μανωλίδου στο φούρνο με πατάτες», «Ποιος είπε ότι έχει μέλλον στην τηλεόραση να τον πυροβολήσω», «Πρέπει να πάει σπίτι της να μεγαλώσει τα παιδιά της» και «Η Μανωλίδου είναι ο δρ Τζέκιλ και ο mr Χάιντ».

Αλλά το τελευταίο ταιριάζει στην περίπτωση του. Γιατί, όταν τον βλέπεις να εισβάλλει στο πλατό, να την φωτογραφίζει για το προσωπικό του αρχείο και να γελάει με τέτοια χαρά κι ενθουσιασμό σα να έχει απέναντι του την... Όπρα, τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς; Για να μην πω ότι πήρε πίσω όσα έσουρνε στην Μανωλίδου, λέγοντας ότι έκανε χιούμορ! Χοχο, ευθυμήσαμε πάλι. Τουλάχιστον ο Γεωργίου πήγε στην εκπομπή της και τής τα είπε πάλι από την καλή. Δεν άρχισε τις... κωλοτούμπες!