Γαρμπή: "Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα"

15.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Καιτούλα η Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη του «Πρωινό mou” και άνοιξε την καρδούλα της στην Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

η Καιτούλα η Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη του "Πρωινό mou" και άνοιξε την καρδούλα της στην Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα. Και τι δεν είπε Σωτήρη μου από την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγος της Διονύσης Σχοινάς μέχρι τα όσα είχαν γραφτεί για τα οικονομικά της προβλήματα.

Εξάλλου το στούντιο της εκπομπής είναι ο ίδιος χώρος που πριν από 14 χρόνια ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καιτούλα( αφού αυτό ήταν το στούντιο του "Μπράβο" με τη Ρούλα Κορομηλά που έκανε την πρόταση) απλά τώρα έχει γίνει αγνώριστο!

Και εκεί που λες ότι είσαi μόνος εσύ και η –οικονομική πάντα- κρίση σου έρχονται τα δημοσιεύματα περί οικονομικής καταστροφής να χτυπήσουν και την πόρτα της Καιτούλας. Και πώς απαντάει η ίδια σε αυτά;

Η "Καίτη που αγαπούσες" όπως λέει και το άσμα της λοιπόν αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας ότι κάποιοι με αφορμή την κυκλοφορία μιας δισκογραφικής δουλειάς κάποιου καλλιτέχνη, ψάχνουν πολλές φορές τρόπους να βγάλουν προς τα έξω κάτι άλλο από αυτό που πρέπει. "Τόσο εγώ όμως όσο και ο Διονύσης είμαστε ήσυχοι άνθρωποι. Δεν έχω βγει ποτέ να πω πόσα λεφτά έχω ούτε πόσα λεφτά δεν έχω. Το γεγονός ότι πούλησα δύο σπίτια δεν σημαίνει πως έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα". Και συγγνώμη χρυσή μου τότε γιατί το έκανες; Μπας και σε βάραιναν τα δύο σπίτια και μας το έκρυβες;

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η δήλωση του Σχοινά ότι θα τα μαζέψουν οικογενειακώς και θα φύγουν για το εξωτερικό δε μπορούσε να μη σχολιαστεί από την ίδια: "Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Απλά έχουμε πει ότι εάν το παιδί θέλει να σπουδάσει έξω, ίσως πάμε να μείνουμε και εμείς για ένα διάστημα. Αυτό είπε", έτρεξε να τα μαζέψει η Καιτούλα.

Όπως και να έχει Σωτήρη μου, μια είναι η είδηση: η Γαρμπή δεν έχει οικονομικό πρόβλημα! Ας το πάρουν πια απόφαση όλοι ότι Γαρμπή και οικονομική κρίση είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα!

Ελένη Αναστασάκη