Η Μενεγάκη φτιάχνει σαλάτες στα εστιατόρια!

15.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Ελένη Μενεγάκη είναι αντιστάρ! Και πώς το ξέρουμε αυτό; Μα φυσικά με αφορμή μια εκπομπή της στον "Καφέ με την Ελένη" που ακούσαμε από το στοματάκι της ότι εκείνη πάρα πολλές φορές,

Αγαπημένε μου Σωτήρη ,

η Ελένη Μενεγάκη είναι αντιστάρ! Και πώς το ξέρουμε αυτό; Μα φυσικά με αφορμή μια εκπομπή της στον "Καφέ με την Ελένη" που ακούσαμε από το στοματάκι της ότι εκείνη πάρα πολλές φορές, όταν πηγαίνει σε εστιατόρια και ταβερνάκια, εντός ή εκτός Αθηνών και επειδή πετυχαίνει ανθρώπους λίγο πριν ανοίξουν, μπαίνει η ίδια μέσα και κόβει τη σαλάτα της, σερβίρει και κάνει ότι χρειαστεί για να φάει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μην περιμένει!

Τι σου είναι ρε παιδί μου οι διάσημες! Από τη μία μπορεί να έχουν παράλογες απαιτήσεις και από την άλλη μπορεί να μπαίνουν μέσα στην κουζίνα του εστιατορίου ντυμένες στην πένα και να φτιάχνουν μόνες τους τη σαλάτα τους! Πραγματικά αυτό δεν το περίμενα από μια σταρ του βεληνεκούς της Μενεγάκη να σηκώνεται από την καρέκλα και να φτιάχνει τη σαλάτα της.

Εξάλλου όπως δήλωσε η παρουσιάστρια δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνει σαλάτα και στη ζωή πρέπει να τα κάνουμε ολοένα και πιο απλά τα πράγματα, πράγμα που μπορεί να καθυστέρησε αλλά το κατάλαβε! Τι να πει κανείς…Μάλλον τόσα χρόνια σερβίρει πρωινό καφέ και τον συνήθισε και είπε να επεκταθεί και στο κυρίως γεύμα!

Ελένη Αναστασάκη