Ναι, ο Γρηγόρης πήγε στο "Πρωινό mou"

18.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μήπως τελικά, η Φαίη Σκορδά περίμενε να πάει πρώτα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Πρωινό mou» και μετά να πάει και η ίδια στο μαιευτήριο να γεννήσει, που τόσες μέρες αγωνίας και άγχους «γέννησε δε γέννησε η Σκορδά» γκαστρωθήκαμε οι τηλεθεατές

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μήπως τελικά, η Φαίη Σκορδά περίμενε να πάει πρώτα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Πρωινό mou» και μετά να πάει και η ίδια στο μαιευτήριο να γεννήσει, που τόσες μέρες αγωνίας και άγχους «γέννησε δε γέννησε η Σκορδά» γκαστρωθήκαμε οι τηλεθεατές και στο τέλος θα γεννήσουμε και πριν την παρουσιάστρια. Κλείνω τη μικρή μου παρένθεση και συνεχίζω στο θέμα, που δεν είναι άλλο από τη μεγάλη τηλεοπτική συνάντηση Αρναούτογλου – Λιάγκα – Σκορδά.

Από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ακούγαμε ότι ο «παλιός» θα περνούσε μια βόλτα από τους «νέους», αλλά όσο πέρασε η Κορομηλά από της Μενεγάκη, άλλο τόσο περνούσε και ο Αρναούτογλου από το «Πρωινό mou». Αλλά όχι, αυτή η περίπτωση δεν είναι ίδια με των δύο κυριών του Alpha και Μεγάλη Δευτέρα (που είναι και η τελευταία μέρα για να γεννήσει η Φαίη) έγινε η μεγάλη συνάντηση των τριών. Τυχαίο; Μάλλον, όχι.

Είναι αλήθεια, πως αυτή τη συνάντηση την περιμέναμε με αγωνία (και ολίγη λαχτάρα) διότι στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπορούμε να πούμε ότι η εντύπωση που μας είχε δοθεί ήταν η «αγάπη» που υπάρχει αναμεταξύ τους. Ειδικά, η Φαίη (όπως θα θυμάσαι κι εσύ) δεν έδειχνε και ιδιαίτερη λατρεία για το πρόσωπο του Γρηγόρη και μέχρι που είχε φτάσει στο σημείο να αρπαχτεί με τον σύζυγο στον «αέρα» επειδή εκείνος είχε υπερασπιστεί τον Αρναούτογλου. «Σου θίξαμε τον κολλητό» είχε σχολιάσει τότε και να που τώρα ο... κολλητός πήγε στην παρέα τους.

Κι επειδή, η Φαίη σέβεται τον εαυτό της (και στην κατάσταση που είναι δεν δύναται να κάνει... κωλοτούμπες) προσπάθησε (μάταια θα έλεγα) να την ψιλό-μπαίνει στον Γρηγόρη. Αλλά από τη μία ο σύζυγος σε ρόλο... Λιαγκο-γλυκούλι, από την άλλη η επιβλητική εμφάνιση με έντονη την τάση της αυτοκριτικής του Γρηγόρη, η σπόντα της Φαίης πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Γιατί, όταν έχεις απέναντι τον Γρηγόρη να επιβεβαιώνει αυτά που πίστευες εσύ όλα αυτά τα χρόνια της πρωινής επιτυχίας του ότι «πολλά νεύρα ρε παιδί μου», τι θα κάνεις; Βλέπεις, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε να ευχαριστηθεί την επιτυχία του, επειδή ήταν συνέχεια με νεύρα. Και η αυτοκριτική του δε σταμάτησε εκεί. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι τις περιόδους που δεν ήταν καλά στα προσωπικά του, έβγαινε αυτό στην τηλεόραση και το πλήρωσε.

Επίσης, τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα μιλά μόνο για τον εαυτό του και όχι για τους άλλους. Αν και στο σημείο αυτό ανέφερε ότι δέχεται πολλά μηνύματα από φίλους του που του έλεγαν να μην τα βάζει μόνο με τον εαυτό του, αλλά να ρίξει κι αλλού τις ευθύνες!!! Πού καλέ; Και γιατί, έπρεπε να ισχύσει το «εμπάργκο» του Γρηγόρη στον... στόμα του από σήμερις και δεν το άφηνε για άλλη μέρα; Να μάθουμε τι εννοούν και οι φίλοι, που όσο να κάνει κάτι παραπάνω θα ξέρουν.