Η Ρουμπέση δεν θέλει να δει κανέναν!

10.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κατάχαμα στα πατώματα μού έπεσε το σαγόνι, όταν άκουσα ότι η Δήμητρα Ρουμπέση έγινε μανούλα. Και είμαι σίγουρη ότι και πολλοί άλλοι θα έψαχναν το σαγόνι τους στα πατώματα από την surprise που επεφύλαξε η Δήμητρα. Και όχι, δεν εννοώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος όπως άκουσα δεν είχε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Κατάχαμα στα πατώματα μού έπεσε το σαγόνι, όταν άκουσα ότι η Δήμητρα Ρουμπέση έγινε μανούλα. Και είμαι σίγουρη ότι και πολλοί άλλοι θα έψαχναν το σαγόνι τους στα πατώματα από την surprise που επεφύλαξε η Δήμητρα. Και όχι, δεν εννοώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος όπως άκουσα δεν είχε ιδέα για τη νέα της ζωή. Εξάλλου, ο Μικρούτσικος ως πρώην θα ένιωσε την έκπληξη και το τσίμπημα που νιώθουν όλοι οι πρώην όταν το πάλαι ποτέ έτερο ήμισυ προχωράει θεαματικά τη ζωή του.

Την έκπληξη τη μεγάλη αγαπημένε μου την ένιωσαν άλλοι. Εκείνοι που έχασαν το αποκλειστικό και δεν βάζω κανένα εισαγωγικό στη φράση. Εκεί να δεις σκύλιασμα που η Ρουμπέση τούς άφησε στην απέξω. Αφού δεν έμαθαν για τη γέννα όταν ο γιος της θα πήγαινε φαντάρος, πάλι καλά να λένε. Βλέπεις, αγαπημένε μου, το διαζύγιο της και ο επεισοδιακός χωρισμός της με τον Ανδρέα την περσινή χρονιά ήταν βούτυρο στο ψωμί πολλών, πρωινών, μεσημεριανών, εφημερίδων, περιοδικών, blogs.

Τότε, άθελα ή ηθελημένα είχε κάνει βούκινο τα προσωπικά της, έχοντας πάντα και την… αρωγή του τέως στον τηλέ-κανιβαλισμό του διαζυγίου τους. Γιατί, ποιος θα ξεχάσει τα μεγαλεία που ζήσαμε στο Super Star, όπου η Δήμητρα ανήκε στο αξιότιμο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη; Τότε, που ο Μικρούτσικος ωσάν άλλος Δίας μπούκαρε στο πλατό για την αρπαγή της Ρουμπέση. Τότε, που εκείνη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυπτε ότι χώρισαν επειδή τον έπιασε με άλλη.

Τότε, που η Λαμπίρη για πολύ καιρό ασχολιόταν με το πρόβλημα της φίλης και συνεργάτιδας, ζώντας παράλληλα μεγάλες στιγμές τηλεθέασης. Τώρα τους έβγαλε όλους στην απέξω και το συμπέρασμα δια στόματος Λαμπίρη είναι ότι τελικά: «Κάναμε λάθος που νομίζαμε ότι η Δήμητρα ήταν φίλη μας». Εμ, έτσι είναι αυτά. Οι «φιλίες» στην τηλεόραση λήγουν πιο γρήγορα και από το φρέσκο γάλα. Βέβαια, περισσότερο ενοχλημένος και στενοχωρημένος είναι ο Θοδωρής Ρακιντζής, με τον οποίο η Δήμητρα υπήρξε και φίλη και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όχι μόνο είχε εξαφανιστεί και δεν είχε νέα της, αλλά την επισκέφτηκε στο μαιευτήριο κι εκείνη δε δέχτηκε να τον δει. Έχει τα δίκια του να είναι στενοχωρημένος, αλλά τι να κάνεις; Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Και η Ρουμπέση με τη στάση της δείχνει ξεκάθαρα ότι δε θέλει να έχει καμία μα καμία σχέση με τη δημοσιότητα και γενικότερα με το σύστημα που μια χαρά την… εκμεταλλεύτηκε. Η πρώην σύζυγος του Μικρούτσικου γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της (ίσως φύγει και από την Αθήνα) και σε αυτή τη σελίδα δε θέλει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι έχει ζητήσει από όλους, ακόμη και από το γιατρό της να μη μιλήσουν για εκείνη και το μωρό, ενώ έχει ζητήσει από το μαιευτήριο να μην της συνδέουν στο δωμάτιο κανένα τηλεφώνημα. Δίπλα της έχει μόνο λίγους και δικούς της ανθρώπους και κάποιους μετρημένους πραγματικά φίλους.