Ο γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

27.06.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έλα και το μαρτύριο μας τελειώνει. Μία μικρή υπομονή λίγων ημερών και μετά δεν θα ακούσουμε ξανά για τον γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Παντρεύτηκε το Σάββατο και όχι δεν μπορώ να μη σου πω λίγα από το γάμο. Όχι, η νύφη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

  • Έλα και το μαρτύριο μας τελειώνει. Μία μικρή υπομονή λίγων ημερών και μετά δεν θα ακούσουμε ξανά για τον γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Παντρεύτηκε το Σάββατο και όχι δεν μπορώ να μη σου πω λίγα από το γάμο.
  • Όχι, η νύφη Σταματίνα δεν έκλαψε και όχι δεν ήταν γιατί της στέρεψαν τα δάκρυα επειδή πλάνταξε την Παρασκευή στην εκπομπή της. Ήταν τόσο ωραίο το μακιγιάζ που η νύφη δεν ήθελε να το καταστρέψει. Μα why; Αφού σκουπίζει τόσο ωραία τη μάσκαρα.
  • Αλλά παράπονο δεν έχουνε οι καλεσμένοι. Κι εμείς οι τηλεθεατές που είδαμε κι εκατό φορές τα πλάνα του ζεύγους να γλωσσοφιλιέται με κάθε ευκαιρία. Τι ήταν αυτό αγαπημένε μου; Αυτοί δεν ξεχείλιζαν από έρωτα, αλλά… μπιμπ μπιμπ. (… Αυτολογοκρίνομαι)
  • Αλλά είχε και το γέλιο του το όλο σκηνικό και τα βίντεο που είδαμε. Έξω από το Ναό, η Σταματίνα έριχνε γλωσσόφιλα στο γαμπρό όταν του την παρέδωσαν και μέσα είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι και με κατάνυξη ζούσε το μυστήριο. Στη δεξίωση, στο πλάνο μας έδειχναν τη μία το ζευγάρι να… dancing… dirty και στο καπάκι… τον γαμπρό να παίζει στο πιάνο και τη νύφη από πάνω μαγεμένη να ακούει τη μελωδία.
  • Με λίγα λόγια, στα πλάνα είδαμε φιλιά, φιλιά, και μπαλαμούτι. Κι ένα Χ στην οθόνη πουθενά. Στο γάμο βρέθηκαν πολλοί «επώνυμοι» καλεσμένοι. Σχεδόν όλο το Alter, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα που τις έριξε τις γυροβολιές του, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη. Όχι, δεν είχαμε εξελίξεις που δεν τις έχουμε μάθει. Μακριά και... αγαπημένοι (που λέει ο λόγος) ήταν οι δύο πρώην.
  • Α, ήταν και η Ευγενία Μανωλίδου και σε όσα πλάνα την είδαμε, ήταν μες στη μελαγχολία. Να φταίει το αβέβαιο τηλεοπτικό της μέλλον; Ή να φταίει ο Άδωνις που δεν έβαλε γλώσσα μέσα και δεν την άφηνε να μιλήσει;