Ο αθυρόστομος Ρέμος έκανε άνω - κάτω το Greek Idol!

27.06.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις». Γεια σου βρε Έλλη με τα ωραία σου. All time classic το άσμα της Κοκκίνου και... πολυφορεμένο στο Greek Idol. Δεν έχουν να πουν οι καλεσμένοι του talent show… Μούρλια τα πέρασαν στα παρασκήνια. Μία ο Νίνο και μία ο Αντώνης Ρέμος

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

  • «Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις». Γεια σου βρε Έλλη με τα ωραία σου. All time classic το άσμα της Κοκκίνου και... πολυφορεμένο στο Greek Idol. Δεν έχουν να πουν οι καλεσμένοι του talent show… Μούρλια τα πέρασαν στα παρασκήνια.
  • Μία ο Νίνο και μία ο Αντώνης Ρέμος στον τελικό. Βρε τι κέφι, τι ευθυμία που είχαν τα guests; Και ειδικά ο Ρέμος που τέτοια άνεση, ούτε στο σαλόνι του σπιτιού του με τους κολλητούς. Αγαπημένε μου, τι αθυροστομία ήταν του τούτη που είχε ο αοιδός; Αν ήταν σε μαγνητοσκόπηση το Greek Idol τη φωνάρα του θα την ακούγαμε μόνο όταν τραγουδούσε.
  • Γιατί, η μίνι συνέντευξη που του έκανε η Ρούλα, θα ήταν ένα ατελείωτο «μπιμπ». Δεν μπορείς να φανταστείς τι είπε ο στόμας του. Όχι, χικ δεν έκανε, αλλά και η Ρούλα δεν έβγαλε... κιχ. Άναυδη έμεινε η γυναίκα με την αθυροστομία του Αντώνη.
  • Και σα να μην της έλειπε αυτό, είχε και τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος πήρε θάρρος από τα «γαλλικά» του Ρέμου και είπε να μιλήσει ανάλογα. Αφού γλίτωσε το εγκεφαλικό η Ρούλα το Σάββατο να μην αγχώνεται, δεν θα τη βρει τίποτε.
  • Μιλάμε για απίστευτες σκηνές. Γεια σου Αντώνη με τα ωραία σου και παραγωγή με τη φιλοξενία σου. Α και να μην ξεχάσω το καλύτερο... Είπε η Ρούλα να μαζέψει λίγο τον αοιδό και του ζήτησε η έρμη να πει μια φράση στα γερμανικά. Αλλά που να πήγαινε το μυαλό της ότι η εν λόγω χώρα εκτός από αυτοκίνητα και συσκευές, βγάζει και σκληρές τσόντες.
  • Αποτέλεσμα; Ο Ρέμος αρνήθηκε να πει κάτι στα γερμανικά, διότι το προηγούμενο βράδυ, όπως είπε, έβλεπε γερμανική τσόντα και μπορεί να του ξέφευγε καμιά φράση. Κι άντε εμείς, δεν θα καταλάβουμε. Οι Γερμανοί του Alpha, όμως θα καταλάβαιναν και σε συνδυασμό με το «μ*λ*κ*» που όλο άκουγαν, τότε θα συνειδητοποιούσαν ότι στη σκηνή γίνεται χαμός... Οπότε και η Ρούλα τον έκοψε άρον, άρον.