Η Μελέτη για το νέο έρωτα του Γιάννη -Θλιβερό!!!

29.06.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εκεί, που λέω ότι δεν θα ασχοληθώ again με τα προσωπικά της Ελεονώρας Μελέτη, άσε που με κουράζουν κιόλας, δεν με αφήνει η ίδια. Ναι, εδώ πάει το… θέλω να αγιάσω και η Μελέτη δεν με αφήνει. Αν και στην περίπτωση της ταιριάζουν ταμάμ διάφορες παροιμίες, όπως…. «Αν ήταν η ζήλια ψώρα,

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

  • Εκεί, που λέω ότι δεν θα ασχοληθώ again με τα προσωπικά της Ελεονώρας Μελέτη, άσε που με κουράζουν κιόλας, δεν με αφήνει η ίδια. Ναι, εδώ πάει το… θέλω να αγιάσω και η Μελέτη δεν με αφήνει.
  • Αν και στην περίπτωση της ταιριάζουν ταμάμ διάφορες παροιμίες, όπως…. «Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος με… Ελεονώρα». Μπρρρ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Αλλά αυτή η παροιμία μου ήρθε, όταν το πρωί της Τετάρτης η παρουσιάστρια ήθελε να μας δείξει πόσο ανώτερος και cool άνθρωπος είναι. Και τι έκανε λες;
  • Στους καλοκαιρινούς έρωτες που θα μας απασχολήσουν φέτος, έβαλε και αυτόν του Γιάννη (της κάποτε) και της Σήλια Δραγούνη. Εκεί, να δεις αγαπημένε μου ανωτερότητα. Οι αδελφές της Σταχτόπουτας τόσο ανώτερες δεν ήταν. Για να καταλάβεις, το κείμενο για τον έρωτα αυτό, το έγραψε η ίδια.
  • «Αν και ο Γιάννης ανέκαθεν κρατούσε χαμηλούς τόνους, η Σήλια φαίνεται πιο ενθουσιασμένη…». Πςςς, η ανωτερότητα σε όλο της το μεγαλείο. Και συνέχισε από τον «αέρα» της εκπομπής της το παραλήρημα της… ανωτερότητας.
  • Το γεγονός ότι τον τηλεθεατή πρωινιάτικα δεν τον απασχολούν τα προσωπικά της, διόλου την ενδιαφέρει. Εξάλλου, από τότε που χώρισε, ξέχασε ότι είναι στην τηλεόραση και νομίζει ότι είναι παραλία και πίνει καφεδάκι με τις φιλενάδες της.
  • «Με τον Γιάννη μιλάμε σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο και στέλνουμε συνέχεια μηνύματα. Ξέρω τα πάντα για την προσωπική του ζωή και ξέρει τα πάντα για τη δική μου ζωή». Αν η νυν δεν γνώριζε, μόλις το έμαθε. Αλλά λεπτομέρεια για την Ελεονώρα.
  • «Το έχω πει και στον ίδιο, θα το πω και στην κάμερα. Εγώ για τον Γιάννη θέλω έναν έρωτα κεραυνοβόλο, ένα έρωτα που θα του ταράξει τα νερά, γιατί είναι ωραίο συναίσθημα». Όχι, δεν ξέχασε ότι εκείνος είναι again ερωτευμένος. Απλά για την ψυχολόγα Μελέτη, που όλα τα ξέρει, απλά δεν τίθεται θέμα έρωτα.
  • «Όταν είσαι 15 χρόνια φίλος με τον άλλο (σ.σ. Γιάννης και Σήλια είναι πολλά χρόνια φίλοι) δεν είναι ένας τέτοιος έρωτας, σαν αυτόν που χρειάζεσαι μετά από μια σχέση τριών χρόνων με προβλήματα, ένας έρωτας που θα σε ταράξει». Το γεγονός μετά από μία 3χρονη σχέση μαζί της, να θέλει ο άνθρωπος να ηρεμήσει, παίζει ως ενδεχόμενο… Ελεονωρα;
  • «Θέλω να πω στον Γιάννη να είναι καλά. Και θέλω να είναι ερωτευμένος, να του σκάσει μια κεραμίδα μια μέρα». Πόσο… Βούδας πρέπει να είναι η νυν για να αντέχει την Μελέτη ως πρώην;
  • Κι έκλεισε το θέμα. «Και θέλω να του πω -γιατί έχω καιρό να του το πω- ότι τον αγαπάω πολύ». Μπα, δε χρειάζεται να είναι… Βούδας. Λίγο χιούμορ αν έχει, θα πρέπει να έριξε πολύ γέλιο με τον Γιάννη με το όλο σκηνικό. Εμείς, πάντως, γελάσαμε πάααρα πολύ.