Τατιάνα: Η αποκάλυψη για Μανωλίδου που θα συζητηθεί!

04.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι εκπλήξεις στον σημερινό «Όμορφο κόσμο» δεν είχαν τελειωμό και όπως σου είπα, ας είναι καλά γι αυτό ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος εκτελούσε χρέη παρουσιαστή. Έτσι, μετά την Ελένη Μενεγάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι εκπλήξεις στον σημερινό «Όμορφο κόσμο» δεν είχαν τελειωμό και όπως σου είπα, ας είναι καλά γι αυτό ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος εκτελούσε χρέη παρουσιαστή. Έτσι, μετά την Ελένη Μενεγάκη ήρθε η σειρά της Τατιάνας Στεφανίδου να βγει στην εκπομπή (τηλεφωνικά) και να δώσει τις συμβουλές της στον Ψινάκη.

Ξετρελαμένη, ξετρελαμένη ήτο η «Τάτι» από την παρουσία τόσο του Ψινάκη όσο και του Βαγγέλη Περρή που εκτελούσε χρέη συμπαρουσιαστή (να το πω;), επίτιμου καλεσμένου (να το πω;) Ο δαιμόνιος μάνατζερ και φίλος της τής ζήτησε να του δώσει τα «φώτα» και τι ερωτήσεις να κάνει στην Ευγενία Μανωλίδου, την οποία είχε καλεσμένη.

Κι εννοείται ότι η Τατιάνα τον έριξε αμέσως στα βαθιά, αφού του έκανε μία αποκάλυψη (που θα συζητηθεί) και με αυτή να ξεκινήσει. «Έχει υπογράψει με το Mega για το Master Chef και ξέρεις ότι εγώ δε λέω βλακείες. Ρώτα την σχετικά γιατί αυτή θα είναι η μεγάλη είδηση τις επόμενες μέρες» του είπε η «αυθεντία» σε κάτι τέτοια. Ο, δε, Περρής είπε να το παίξει λίγο... Τατιάνα και τη ρώτησε αν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1. Αλλά, όπως είχε πει η ίδια κάποτε «στην Τατιάνα δεν κάνουν τατιανιές» κι έτσι ο Περρής δεν πήρε ποτέ απάντηση.