Φουντώνει η κόντρα Σκορδά - Λόη!

04.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ευτυχώς που έχουμε τις ξανθές του Alter, Φαίη Σκορδά και Βάσια Λόη και περνάει ευχάριστα η ώρα μας παρακολουθώντας τη μία να πετάει ταβανόπροκες στην άλλη. Να βλέπεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ευτυχώς που έχουμε τις ξανθές του Alter, Φαίη Σκορδά και Βάσια Λόη και περνάει ευχάριστα η ώρα μας παρακολουθώντας τη μία να πετάει ταβανόπροκες στην άλλη. Να βλέπεις, τις ξανθές να σφάζονται με το... γάντι και καλύτερο θέαμα πίστεψε με δεν έχεις δει αγαπημένε μου. Όπως ξέρεις, η κόντρα τους φούντωσε (γιατί όσο κι αν δεν το παραδέχονται, όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν γουστάρει η μία την άλλη) με αφορμή τον γάμο της Βάσιας Λόη, η οποία εκεί που έλεγε ότι θα παντρευτεί Σεπτέμβριο, κάνει την έκπληξη και παντρεύεται Μάιο, ένα μήνα νωρίτερα από την Φαίη Σκορδά.

Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε την παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα Μπλα» (και να πεις ότι δεν το είχαμε πει;) η οποία αν και καλεσμένη, δεν πήγε ποτέ στον γάμο της Λόη. Κάποιοι επιμένουν και λένε ότι πέταξε το προσκλητήριο στα σκουπίδια, αλλά είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν πιστεύουμε όσα γράφονται και ακούγονται. Ωστόσο, η απουσία της Σκορδά ενόχλησε τη νύφη Λόη, η οποία δεν άφησε αναπάντητο το «φτύσιμο».

Έτσι, μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή δήλωσε ότι είχε καλεστεί κανονικά, αλλά για κάποιο λόγο που δεν ξέρει (ή μήπως ξέρει και δε μας λέει;) δεν πήγε στον γάμο. Όταν τη ρώτησαν αν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους, απάντησε με σπόντα: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Για εκείνη δεν ξέρω». Εμάς δεν μας έπεισε, ενώ την Σκορδά φαίνεται ότι την εξόργισε και μέσα από την εκπομπή της απάντησε με σπόντα: «Αύριο είναι ο γάμος της Μαριέττας Χρουσαλά. Μακάρι να είμαστε καλά και να πάμε» είπε η Φαίη και το υπονοούμενο το πιάσαμε όλοι.

Πάντως, εκεί στο Alter φαίνεται ότι περνάνε καλά με τα κορίτσια τους. Ένα βήμα πριν το μαλλιοτράβηγμα είναι. Και πού είσαι; Ακόμη δεν έχει μπει στον χορό η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία λογικά θα απαντήσει στην κακία (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) της Λόη, η οποία στην ερώτηση γιατί δεν κάλεσε τη διάδοχο της τα σαββατοκύριακα, στον γάμο απάντησε: «Δεν καλώ και τον τελευταίο στο γάμο μου. Όσους δεν ξέρω και δεν μιλάμε δεν τους καλώ». Ε, όχι και τελευταία η Σταματίνα κυρία Λόη - Μαδιά μου. Ούτε άγνωστη σας είναι.