Η Βανδή επέστρεψε στο κοινό της!

11.08.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Το τουρ του αποχαιρετισμού ξεκίνησε η Δέσποινα Βανδή, αρχής γενομένης από τη Σίβηρη της Χαλκιδικής. Η αοιδός, αν και διανύει
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το τουρ του αποχαιρετισμού ξεκίνησε η Δέσποινα Βανδή, αρχής γενομένης από τη Σίβηρη της Χαλκιδικής. Η αοιδός, αν και διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έδωσε ρέστα επί σκηνής, ενώ οι στιγμές που σταμάτησε για να ξαποστάσει από το χορό ήταν λίγες. Στην κοιλιά την κοίταγαν οι 4500 χιλιάδες θαυμαστές της και κάθε φορά που έκανε ένα μικρό σάλτο, τους έπιανε ένας φόβος λες και ήταν οι ίδιοι (μαζί και οι άνδρες) σε ενδιαφέρουσα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η Βανδή ήταν τα μάλα προσεκτική στις κινήσεις της και το σόου που προσέφερε απείχε από αυτά που μας είχε συνηθίσει. Μέχρι και η χορογραφία που της έβγαλε ο Φωκάς Ευαγγελινός ήταν προσαρμοσμένη για τις ανάγκες μίας εγκύου καλλιτέχνιδος.

Γενικά, στη συναυλία του Σαββάτου (στην πρώτη από τις τρεις που θα δώσει στην Ελλάδα για το προσωρινό goodbye) υπήρχε μεγάλη συγκίνηση. Τρεις μήνες είχε να πιάσει στο χέρι μικρόφωνο η Δέσποινα και με το που το έπιασε και βγήκε στο κοινό, την πήραν (αυτό που λέμε)...τα ζουμιά. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, πρόλαβε να αλλάξει τρεις φορές, όπου μία εκ των ενδυμασιών ήταν ένα μπλε καυτό μίνι φόρεμα, αρκετά trendy για την κατάστασή της. Το επεσήμανε άλλωστε και η ίδια, παρατηρώντας πως τον Σεπτέμβριο δε θα μπορεί να το βάλει διότι "θα έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα". Οπότε, το βάζει η γυναίκα να το ευχαριστηθεί τώρα που μπορεί. Μπορεί; Τρόπος του λέγειν. Μεταξύ των ασμάτων που είπε, ήταν και το "Γεια" στην αγγλική και ιταλική βερσιόν, ενώ στο video wall παιζόταν το ξένο βίντεο κλιπ. Όχι, που μερικοί σαν είδαν την τεράστια οθόνη, ήλπιζαν ότι θα τους έδειχνε σκηνές από τον γάμο!

Με λίγα λόγια, όλα ήταν ωραία και καλά με μία μόνο παραφωνία. Η συναυλία τελείωσε μισή ώρα νωρίτερα, ελέω νεροποντής, κάνοντας τους μουσικούς μαζί και τη Βανδή να φεύγουν άρον άρον από τη σκηνή. Ο κόσμος από κάτω φώναζε "κι άλλο κι άλλο", αλλά μεταξύ μας είναι άσχημο πράγμα να γίνεσαι λούτσα! Η Δέσποινα, την Τετάρτη αναχωρεί για Μαδρίτη, όπου πρόκειται να δώσει στις 17 Αυγούστου συναυλία στο "Space club" στην Ίμπιζα, για να επιστρέψει λίγο μετά στην Ελλάδα, όπου στις 26 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ των Πρεσπών. Μετά θα ξανάπαέι στη Μαδρίτη για να ξανά μανά έρθει στην Ελλάδα για τη συναυλία στο Λυκαβηττό, στις 7 Σεπτεμβρίου. Μετά θα ξαναφύγει για Ισπανία και δε νομίζω να έρθει πίσω σύντομα γιατί πλέον δε θα μιλάμε για γυναίκα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα ξένα, αλλά για αεροσυνοδό της Ολυμπιακής!