Η πλεονεξία των Μπέκαμ!

18.08.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αγοράζει τα αυτοκίνητα λες και πρόκειται για γκοφρέτες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος στο λίγο διάστημα που είναι στην Ισπανία έχει αποκτήσει τρία πολυτελή οχήματα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αγοράζει τα αυτοκίνητα λες και πρόκειται για γκοφρέτες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος στο λίγο διάστημα που είναι στην Ισπανία έχει αποκτήσει τρία πολυτελή οχήματα. Πρώτα πήρε ένα Range Rover, μετά ένα Audi A8 και τελευταία μία Porsche. Την έκθεση αυτοκίνητων αν θέλει, εύκολα την ανοίγει, ενώ αν και μιλάμε για μέγιστη πλεονεξία, ο διάσημος ποδοσφαιριστής καμαρώνει για τα αποκτήματά του.

Η Βικτόρια συμμερίζεται την χαρά του συζύγου, όμως η ίδια κάνει μεγάλο γούστο και νιώθει τρομερή ευεξία, όταν αγοράζει εσώρουχα. Σου λέει η γυναίκα, πήγε πριν λίγες μέρες στο Μιλάνο κι έδωσε πέντε χιλιάδες δολάρια για εσώρουχα. Ούτε εμπόρευμα για κατάστημα να προμηθευόταν. Τα εσώρουχα φέρουν όλα υπογραφή Dolce & Gabbana και πρόκειται για τη νέα κολεξιόν του Οίκου. Τώρα θα μου πεις, η μάνα και σύζυγος Βικτόρια πλήρωσε τη φίρμα. Εμ, πως να το κάνεις, το δαντελωτό εσώρουχο που φοριέται από δύο (τον άνδρα και τη γυναίκα) κοστίζει. Πάντως, του Ντέιβιντ πολύ του άρεσαν τα ψώνια. Ίσα που ήθελε να τα δοκιμάσει.

Στο μεταξύ, το Μπεκαμέικο ετοιμάζεται για μετακόμιση διότι στη Μαδρίτη υπάρχει σπίτι που φέρει το όνομα "Βικτόρια" και σιγά μη δεν το νοικιάσουν. Βέβαια, το εν λόγω σπίτι δεν είναι κανένα φτωχοκαλυβάκι, αλλά μία πολυτελή έπαυλη στην ακριβότερη περιοχή της πόλης και η οποία διαθέτει 12 κρεβατοκάμαρες, πισίνα, τζακούζι και κελάρι με μεγάλη λίστα κρασιών. Η Βικτόρια, από τότε που το είδε έπαθε μεγάλη ήττα κι αν δεν το αποκτήσει θα σκάσει. Ο Ντέιβιντ, η αλήθεια δε λέει τίποτε, εξόν κι αν βρεθεί σπίτι που να λέγεται "Ντέιβιντ" οπότε προβλέπω κρίση στο γάμο τους. Αλήθεια, καμιά βίλα που να τη λένε "Despina" υπάρχει προς ενοικίαση;