Μανωλίδου: Πάει Mega. Πώς την έφερε στον ΑΝΤ1!

07.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρουμε, αν πράγματι στο μυαλό της η Ευγενία Μανωλίδου είχε τη φράση «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», όμως, συμφωνώντας να πάει στο Mega, σίγουρα πέτυχε το παραπάνω και οι του ΑΝΤ1 κάτι μου λέει ότι το φυσάνε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρουμε, αν πράγματι στο μυαλό της η Ευγενία Μανωλίδου είχε τη φράση «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», όμως, συμφωνώντας να πάει στο Mega, σίγουρα πέτυχε το παραπάνω και οι του ΑΝΤ1 κάτι μου λέει ότι το φυσάνε και δεν κρυώνει. Η «Μπουμπούκα» έκανε τη Megaλη έκπληξη κι εκεί που πέρυσι καλοκαιριάτικα έμεινε χωρίς εκπομπή, φέτος είπε από νωρίς να μεριμνήσει για το επαγγελματικό της μέλλον και να εξασφαλίσει γι ακόμη μία σεζόν μία θέση στον τηλεοπτικό ήλιο.

Και της ήρθε κουτί η πρόταση από το Mega να αναλάβει του χρόνου την παρουσίαση του ριάλιτι παιγνιδιού «Master chef» έχοντας, (προς μεγάλη της χαρά) την ευκαιρία να βγαίνει καθημερινά στο γυαλί. Οι υπεύθυνοι του καναλιού είδαν την φετινή επιτυχία της Μανωλίδου, τόσο στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όσο και στο «Dancing with the stars» καθώς και τη σχέση αγάπης και μίσους που έχει με το κοινό, αλλά σίγουρα λατρείας με την AGB, αφού (κακά τα ψέματα) κάθε εμφάνιση της συνοδεύεται από υψηλά νούμερα και είπαν να κάνουν την έκπληξη.

Δημοσιεύματα θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα και τον ΑΝΤ1 να τρέχει και να μη φτάνει που την έχασε μέσα από τα χέρια του. Και να σκεφτεί κανείς ότι στο Μαρούσι την προόριζαν για διάφορα πρότζεκτ με πρώτο και καλύτερο το Big Brother, παίρνοντας μάλιστα τη θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Πάντως, την Παρασκευή στον τελικό των «ταλέντων» ο Χρήστος Φερεντίνος τη ρώτησε αν θα είναι και του χρόνου στην κριτική επιτροπή (σε περίπτωση που συνεχιστεί το παιγνίδι) κι εκείνη με το γνωστό νάζι «μπουμπούκας» απάντησε: «Άμα με θέλετε, θα είμαι».

Και μετά σου λένε ότι η εκδίκηση δεν είναι ένα κρύο πιάτο. Μωρέ είναι και σερβίρεται κι έτσι, αφού πέρυσι στο παρά τσακ της στέρησαν τον «Πρωινό καφέ». Πάντως, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, μετά από το χουνέρι περίμενα ότι την Μανωλίδου θα την... χόρευαν στο ταψί την Κυριακή στο dancing. Όχι, μόνο δεν την χόρεψαν, αλλά τής έδιναν το ένα μετά το άλλο δεκάρι. Μπας και γλυκαθεί, αλλά δε νομίζω. Την ίδια στιγμή, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν το Mega να προορίζει την Ευγενία και για το πρωινό στη θέση της πεντάδας, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο θα δείξει. Πάντως, μετά την έκπληξη της μεταγραφής, τίποτε δεν εκπλήσσει και κανέναν.