Επιτέλους παντρεύτηκε η Μαριέττα Χρουσαλά...

07.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και θα ηρεμήσει το κεφάλι μας από τις πληροφορίες για τις γαμήλιες προετοιμασίες, τις δηλώσεις ευτυχίας της μέλλουσας νύφης και γενικά αυτό τον πανικό, που όποια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και θα ηρεμήσει το κεφάλι μας από τις πληροφορίες για τις γαμήλιες προετοιμασίες, τις δηλώσεις ευτυχίας της μέλλουσας νύφης και γενικά αυτό τον πανικό, που όποια εκπομπή, περιοδικό ή εφημερίδα κι αν άνοιγες, έπεφτες πάνω στον επικείμενο γάμο της Μαριέττας Χρουσαλά. Νισάφι. Άντε να ασχοληθούν το επόμενο διάστημα με τα της τελετής, αν αυτή κόστισε πράγματι 700 χιλιάδες ευρώ ή λιγότερα όπως λέει η Χρουσαλά (αν και μεταξύ μας, δε νομίζω να είναι πολύ λιγότερα), με το γαμήλιο ταξίδι τους και τέρμα.

Μετά, το ευτυχισμένο ζεύγος, θα αποσυρθεί στα διαμερίσματά του, όπου θα κάνει την καψούρα του... απόγονο! Αγαπημένε μου, μιλάμε ότι ο γάμος στο Καβούρι είχε την απόλυτη χλιδή, συνδυασμένη όμως και με trendy στοιχεία που συμβαδίζουν με το νεαρό της ηλικίας του. Ο γαμπρός Λεό Πατίτσας (οι περισσότεροι τον λέγαμε Πατίστα, αλλά κανείς δε βγήκε να μας διορθώσει) έσκασε μύτη στην εκκλησία με δίπορτο πανάκριβο αυτοκίνητο, φορώντας D&G κοστούμι και trendy γυαλιά ηλίου, τα οποία έβγαλε για να χαιρετήσει τους συγγενείς.

Η, δε, νύφη έφτασε στην εκκλησία με πολυτελή αντίκα φορώντας μία νυφική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη (ήταν κουμπάρα) σε στενή γραμμή, στην ίδια λογική με το νυφικό της Βάσιας Λόη, μόνο που αυτό ήταν πιο ωραίο. Το ζευγάρι σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου είχε πιάσει ψιλή κουβεντούλα, ενώ κοιτούσε ο ένας τον άλλον κι έλιωνε. Ειδικά, ο γαμπρός ο οποίος όλο αυτό τον καιρό που είναι με την Μαριέττα δεν είχαμε ακούσει τη φωνή του, όμως, στον γάμο μίλησε και είπε τα σπουδαιότερα: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Μαριέττα. Είμαι σίγουρος για εκείνη».

Και μόνο αυτές οι δηλώσεις φτάνουν για μία γυναίκα. Βέβαια, αν συνοδεύονται με ένα πανάκριβο μονόπετρο κι ένα σκάφος, ακόμη καλύτερα. Ναι, αγαπημένε μου, ο Λεό είναι τόσο ερωτευμένος με την σύζυγό του πλέον, που στη δεξίωση της πρόσφερε ένα μονόπετρο, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα το νέο απόκτημα, ένα σκάφος ήταν δώρο για εκείνη. Και μετά σου λένε, δεν κόστισε ο γάμος 700 χιλιάρικα. Ασχολίαστο. Σάμπως, δανεικά μού πήραν και πρέπει να μου δώσουν λογαριασμό πόσα και πού τα ξόδεψαν;

Στον γάμο, οι καλεσμένοι ήταν περί τους 800 φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και η Φαίη Σκορδά μετά του Γιώργου Λιάγκα, της οποίας - ευτυχώς - δεν έτυχε καμία δουλειά και βρέθηκε από νωρίς στην καμπάνα του Αστέρα, όπου προετοιμαζόταν η Μαριέττα. Πρώτον: η Μαριέττα είναι από τις λίγες τυχερές νύφες που τις τελευταίες μέρες πριν τον γάμο έμεινε σε καμπάνα κι εκεί ετοιμάστηκε. Δεύτερον: η χαρά της Σκορδά που βρέθηκε στον γάμο και που ετοίμασε την Χρουσαλά, ήτο απερίγραπτη. Ούτε αδελφή να πάντρευε.

Και τρίτον: η δήλωση της ότι σε αυτό τον χώρο δεν είναι όλες φίλες κι επειδή με μία βρίσκεσαι στο ίδιο κανάλι, δε σημαίνει ότι κάνει παρέα, ήταν η απάντηση της στις σπόντες της Λόη γιατί δεν πήγε στον γάμο. Μεταξύ μας, όμως, θα μπορούσε να μην δώσει αυτή την απάντηση, διότι προσκλητήριο της έστειλε, όχι τα «δωράκια» του Χαχανούλη! Στον γάμο καλεσμένος ήταν και ο Πρόδρομος Καθινιώτης κι έκανε ωραίο κοντράστ από τη μία να κάνει δηλώσεις συγκινημένη η πεθερά Μαριγώ Λαιμού (μητέρα Λέοντα) με την τουαλέτα υπερπαραγωγή και από την άλλη το απλό παιδί από την Σκόπελο, που ήταν κάποτε στο Big Brother.