Κορομηλά: "Αν πέθαινα πολλοί θα χαιρόντουσαν..."

07.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλη είναι η Ρούλα Κορομηλά με όλους εκείνους που την επόμενη από κάθε Live του Greek idol της σούρνουν τα χίλια μύρια, πότε για την εμφάνιση της, πότε για τον τρόπο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη είναι η Ρούλα Κορομηλά με όλους εκείνους που την επόμενη από κάθε Live του Greek idol της σούρνουν τα χίλια μύρια, πότε για την εμφάνιση της, πότε για τον τρόπο που παρουσιάζει το σόου, πότε για το ένα πότε για το άλλο. Μα κυρίως αυτό που κάνει έξαλλη την Κορομηλά, είναι που πολλοί σχολιάζουν την εμφάνιση της: από τα ρούχα, τα μαλλιά μέχρι τα κιλά που έχει χάσει.

Έτσι, η Ρούλα εκνευρισμένη απαντάει μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της σε όλους εκείνους, λέγοντας: «Αν πέθαινα θα χαιρόντουσαν πολύ». Φτου, φτου να χτυπήσω ξύλο. Είναι κουβέντες αυτές να λέγονται; Αλλά η Ρούλα αυτό πιστεύει και σε αυτό το συμπέρασμα έχει πια καταλήξει μετά την επίθεση που της κάνουν σε εβδομαδιαία βάση. «Το συμπέρασμα αυτό είναι και αυτό καταλαβαίνω» είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια, η οποία θέλει να αφήσει πίσω τα άσχημα που πέρασε από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας.

Και όπως φαίνεται, κάποιοι που αρέσκονται να ρίχνουν περισσότερη χολή από εκείνη που ενίοτε ρίχνει ο καθένας μας, έχουν ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Ρούλα. Και η ίδια, όμως, θέλει να τις ξεχάσει δηλώνοντας ότι δεν θέλει ούτε να λέει, ούτε να κοιτάει πίσω, καθώς είναι αισιόδοξος τύπος. Κι άσε να λένε αυτοί... Με τον Χρήστο να δούμε τι θα γίνει σήμερα που να μου το θυμηθείς, αν δεν βγει και σε αυτό το Live, η νίκη είναι δική του.