Ξεκατινιάσματα και αποχωρήσεις φαβορί στο Greek Idol!

08.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ γελάω με το Greek Idol γιατί να το κρύψω άλλωστε; Τέτοια ωραία ατμόσφαιρα και κυρίως τέτοια πλάκα που κάνει το κοινό στους ανθρώπους του talent show
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ γελάω με το Greek Idol γιατί να το κρύψω άλλωστε; Τέτοια ωραία ατμόσφαιρα και κυρίως τέτοια πλάκα που κάνει το κοινό στους ανθρώπους του talent show, δεν την βρίσκεις ούτε στην πιο σπαρταριστή κωμωδία. Η επιτροπή να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να μην ψηφίζει τον Χρήστο και να βλέπει την ψηφοφορία με πιο αντικειμενικό μάτι κι εκείνοι να κρατούν μέσα τον σαλονικιό λαϊκατζή και να πετάνε έξω το ένα μετά το άλλο φαβορί. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές.

Έτσι, μετά τον Γιώργο Δούρο που ήτο το μεγάλο φαβορί του παιγνιδιού, ήρθε η σειρά της Αντιγόνης Ψυχράμη να δει την πόρτα της εξόδου. Και η κριτική επιτροπή να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά. Ο Κώστας Καπετανίδης το βλέπω στο επόμενο live να βγάλει στο τραπέζι τα υπογλώσσια και να τα καταπίνει σαν καραμέλες, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε το λόγο και ζήτησε από το κοινό να μην ψηφίζει κατά οικογένειες, σόγια, μειονότητες, πόλεις και ομάδες. Βλέπεις, από τους τέσσερις της επιτροπής είναι ο μόνος που έχει καταλάβει στο περίπου πώς ψηφίζει ο κόσμος. Μόνο που ξέχασε το κυριότερο. Ο κόσμος είτε από σπάσιμο είτε από συμπόνια ψηφίζει εκείνον που χτυπάνε.

Κι όταν κάθε εβδομάδα η επιτροπή τα χώνει στον Χρήστο κι εκείνος παίρνει το μισοκακόμοιρο ύφος, δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να μην τον στηρίξει. Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Αντιγόνη στο live της Δευτέρας είχε την χειρότερη εμφάνιση από τα υπόλοιπα παιδιά. Ειδικά, στο πρώτο τραγούδι της Κριστίνα Αγκιλέρα πέρασε και δεν ακούμπησε. Αυτά στο διαγωνιστικό κομμάτι. Στα του ριάλιτι, είχαμε μεγάλη σόου. Με την Ρούλα Κορομηλά σε ρόλο... ριαλιτατζούς.

Να την βλέπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να θυμάται τις χρυσές εποχές που εκείνος έκανε άνω κάτω ολόκληρη παραγωγή. Όχι, η Ρούλα δεν είναι στο επίπεδο του Ανδρέα, αλλά (για να ξαναπώ του στραβού το δίκιο) ο Μικρούτσικος ήξερε πώς να χειριστεί το θέμα. Η Ρούλα το έκανε με κατινίστικο τρόπο (sorry κιόλας) και μετά από κάποιο σημείο μας εκνεύρισε. Ας πούμε, την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυψε ότι Χρήστος δεν κοιμήθηκε στο σπίτι του Idol αλλά σε έναν φίλο του. Το άκουσε η γυναίκα του κι έγινε χαμός. Αντί να σεβαστεί αυτό η παρουσιάστρια, συνέχεια τον τσίγκλαγε, ενώ πέταγε σπόντες ότι ο Χρηστάκης κι άλλες φορές δεν κοιμάται σπίτι. Και τι κατάλαβε πού τον «έδωσε»; Η Θεσσαλονίκη πέφτει μακριά για να ερχόταν στο παλτό η σύζυγος και να τον άρχιζε στις παντοφλιές.

Άλλη κατινιά της Κορομηλά, η περίπτωση της Αντιγόνης κι αν έχει σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Στο πλατό ήταν ο πατέρας της μικρής με την παρουσιάστρια να τον ρωτάει σχετικά και πώς βλέπει την περίπτωση να είχε σχέση με τον Καλυβάτση κι άλλα τέτοια αδιάκριτα. Και πάμε στην τρίτη κατινιά. Δεν ξέρω αν η κόντρα της με τον Καπετανίδη είναι αληθινή ή fake, αλλά χθες ξεπέρασε τα όρια της ευπρέπειας. Εκείνος, είπε (με ένα τρόπο που δεν μας έπεισε, αλλά την παρουσιάστρια την τσάντισε) ότι δεν αντέχει να ακούει άλλες βλακείες. Εκείνη προσβλήθηκε, διότι σου λέει: «Εγώ βλακείες;» και πετάει την κακία της ότι ο κριτής έχει νεύρα επειδή του λείπει κάποιος. Δηλαδή ο Ντούρος. Μεγάλες στιγμές σου λέω...