Γερμανού: Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

08.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πριν γίνει τραγουδίστρια, ήρθε η σειρά μίας άλλη κυρίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πριν γίνει τραγουδίστρια, ήρθε η σειρά μίας άλλη κυρίας της showbiz να κάνει την ίδια αποκάλυψη. Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι τον καιρό που ήταν άγνωστη, αλλά δούλευε σε μία δισκογραφική εταιρεία της την έπεσε ένας «διάσημος» άνδρας ο οποίος εργαζόταν στον ίδιο χώρο.

Η Ναταλία περιέγραψε κιόλας το περιστατικό, λέγοντας ότι την ώρα που έμπαινε στο στούντιο με τους... δίσκους στο χέρι, ο εν λόγω κύριος μπήκε μαζί της ανάμεσα στις δύο πόρτες που έχουν συνήθως οι συγκεκριμένοι χώροι, για να υπάρχει ηχομόνωση και άρχισε να την παρενοχλεί. Τη νεαρή Ναταλία την έπιασε ένας πανικός, έριξε κάτω όλους τους δίσκους κι άρχισε να κλοτσάει και να βαράει τον θρασύ λεγάμενο.

Πάντως, δεν κατήγγειλε το γεγονός, ούτε το είπε σε κάποιον, διότι ο συγκεκριμένος είναι πολύ γνωστός στον χώρο και κανείς δεν θα την πίστευε. Και για να σου θυμίσω την περίπτωση της Βανδή, η αοιδός αποκάλυψε πώς πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, δούλευε ως γραμματέας. Το τότε αφεντικό της μία μέρα της την έπεσε κι εκείνη διακριτικά τον απώθησε, ρίχνοντας του άκυρο. Και όπως συμβουλεύει τα νεαρά κορίτσια, καριέρα χτίζεις με το «όχι» και όχι με τα «ναι». Το λέει άλλωστε και στο τραγούδι της.