Γιατί αποχώρησε ο Χρήστος από το Greek Idol;

09.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χαράς ευαγγέλια για την κριτική επιτροπή του Greek idol μετά την τελευταία απρόσμενη εξέλιξη: ο Χρήστος Τσακίρης αποχώρησε από το παιγνίδι! Ήδη φαντάζομαι τον Κώστα Καπετανίδη να πηδάει σαν το κατσίκι από χαρά και την Μάρω Θεοδωράκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαράς ευαγγέλια για την κριτική επιτροπή του Greek idol μετά την τελευταία απρόσμενη εξέλιξη: ο Χρήστος Τσακίρης αποχώρησε από το παιγνίδι! Ήδη φαντάζομαι τον Κώστα Καπετανίδη να πηδάει σαν το κατσίκι από χαρά και την Μάρω Θεοδωράκη να βγάζει αναστεναγμό ανακούφισης που την περασμένη Δευτέρα χρειάστηκε η γυναίκα να πάρει... ληγμένα (αυτά θα στα πω σε άλλο θέμα) για να αντέξει. Αν, δε, ισχύει η φήμη ότι στο Greek Idol επιστρέφει ο Γιώργος Ντούρος (αρνήθηκε λένε να επιστρέψει η Αντιγόνη που έφυγε τελευταία) τότε φαντάζομαι ότι ο Καπετανίδης θα έχει μεγάλη χαρά.

Θα του φύγουν και τα νεύρα και δεν θα έχει να του τη λέει η Ρούλα Κορομηλά. Αλλά ας πάμε στην θεαματική αποχώρηση του Χρήστου, ο οποίος μόνο... αναίμακτα δεν έφυγε από το παιγνίδι. Για ποιο λόγο ακριβώς πήρε την απόφαση να φύγει, μη με ρωτάς. Μια κόλλα αναφοράς με λόγους μας παρέθεσε ο σαλονικιός. Και θα στους πω έναν προς έναν. Πρώτον: Ο Χρήστος θεώρησε ότι η απόφαση της παραγωγής να πουν οι παίκτες την επόμενη εβδομάδα ξένο τραγούδι, ήταν στημένο εναντίον του, αφού ξέρουν ότι εκείνος δε μιλάει γρι το αγγλικό. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να τον διώξουν, διότι μια του Χρήστου, δυο του Χρήστου, τρεις πού θα πάει θα τον διώξει ο κόσμος.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Τσακίρης το απόγευμα της Τρίτης έκανε ολόκληρη σκηνή για το θέμα και προτού αποχωρήσει, φρόντισε να τα κάνει λαμπόγυαλο. Μάταια, η παραγωγή προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον κρατήσει μέσα. Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί χωρίς τον Ντούρο να είναι βαρετό το Greek Idol για τον Καπετανίδη, χωρίς τον Χρήστο δεν έχει νόημα για την AGB. Δεύτερον: ο Χρήστος είπε ότι αποχωρεί διότι ο γάμος του περνάει σοβαρή κρίση, ειδικά μετά το «κάρφωμα» της Κορομηλά ότι ξενοκοιμάται σε σπίτια φίλων, πηγαίνει στα μπουζούκια, αλλά και σε συναυλίες (βλέπε Ριάνα). Η γυναίκα του έγινε έξαλλη, τσακώθηκαν από το τηλέφωνο κι έτσι για να σώσει τον γάμο του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιγνίδι.

Τρίτον: Ο Χρήστος έγινε έξαλλος με την παραγωγή επειδή στο δεύτερο τραγούδι που είπε και το αφιέρωσε στα παιδιά του, είχαν βάλει φόντο φωτογραφίες των παιδιών. Επίσης, έγινε έξαλλος με την επιτροπή (και κυρίως με τον Καπετανίδη) που είπε ότι πρόκειται για ριάλιτι από την πλευρά του. Τέταρτον (και νομίζω τελευταίο): ο Χρήστος αποχώρησε επειδή οι τρεις κοπέλες (Βαλάντω, Αντιγόνη και Νικόλ) τον κατηγόρησαν μετά την αποχώρηση του Ντούρου κι ενώ ο Χρήστος είχε πει ότι θέλει να φύγει, ότι το είπε για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Γιατί, σκέφτηκαν τα κορίτσια πως αν πραγματικά ήθελε να φύγει, θα το είχε κάνει.

Τις άκουσε ο Χρήστος, απογοητεύτηκε, τσαντίστηκε, πικράθηκε και πήρε το καπελάκι του κι έξω από το Idol. Κατά την έξοδο του, όμως, τους είπε πώς αν έμενε, εκείνος θα ήταν σίγουρα ο νικητής. Όχι, που θα τις άφηνε έτσι. Τι θα κάνει τώρα που βγήκε; Όπως είπε, θα ανέβει Θεσσαλονίκη να λύσει τα προβλήματα με την σύζυγο του και μετά θα επιστρέψει στη λαϊκή, όπου θα συνεχίσει να πουλάει σουτιέν. Ελπίζει, δε, να αυξηθεί η πελατεία τώρα που έγινε φίρμα. Κι αν τύχει και του γίνει πρόταση να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζάκι, θα το κάνει. Πάντως, φήμες θέλουν νυχτερινό κέντρο να του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας και για το λόγο αυτό έφυγε από το παιγνίδι. Ίδωμεν.