"Θα πληρώσει τα κέρατά του"

10.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Επιρρεπής στο ξενοκοίταγμα και όχι μόνο, είναι ο Μπεν Αφλεκ γι αυτό και η Τζένιφερ Λοπεζ, που δεν είναι καμία τυχαία, αποφάσισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επιρρεπής στο ξενοκοίταγμα και όχι μόνο, είναι ο Μπεν Αφλεκ γι αυτό και η Τζένιφερ Λοπεζ, που δεν είναι καμία τυχαία, αποφάσισε να του μαζέψει λίγο τα λουριά. Ειδικά, μετά την περιπετειούλα του με τη στριπτιτζού στο Βανκούβερ, λογικό κι επόμενο ήταν η Τζένιφερ να πάρει δραστικά μέτρα. Άλλωστε, δεν καταπίνεις εύκολα το κέρατο, είτε είναι μικρό είτε μεγάλο.

Η απατημένη, πλην γάτα, Λοπέζ είχε τη φαεινή ιδέα να προσθέσει στο προγαμιαίο συμβόλαιο τους μία παράγραφο, στην οποία υπάρχει ο εξής όρος: σε περίπτωση που ο Αφλεκ την ξανά κερατώσει, χωρίζουν και η απατημένη σύζυγος παίρνει τη μισή περιουσία του. Είναι πολλά τα λεφτά Αρύ, αλλά μόνο έτσι μπορεί να ξεπλύνει τη ντροπή η αοιδός. Το είπε εξάλλου και ο εκπρόσωπος της, ο οποίος τόνισε ότι η Τζένιφερ δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του μέλλοντα συζύγου της. Απλά, η γυναίκα θέλει να τον έχει συνέχεια στην απειλή, μπας και προλάβει τίποτε.

Κι ερωτώ. Αν ο άλλος έχει την απιστία μέσα του μπορείς να τον κρατήσεις κοντά σου, έστω κι αν είσαι η Τζένιφερ Λοπέζ και απειλείς ότι θα του φας όλα τα...δαχτυλίδια; Ως φαίνεται, πολύ δύσκολα θα καταφέρει η Λατίνα ντίβα να δαμάσει τα πάθη του καλού της, ο οποίος εκτός των άλλων, είναι κολλημένος και με τον τζόγο. Για το συγκεκριμένο πάθος, η Τζένιφερ δεν έχει βάλει κάποιο όρο στο συμβόλαιο. Αρκείται μόνο να τον κυνηγάει στα καζίνο του Λας Βέγκας, όπου συχνά πυκνά πηγαίνει ο Αφλεκ. Άρχισαν τα δύσκολα κι ακόμη δεν έβαλαν στεφάνι.