Ο γάμος της Ελένης Κούρκουλα!

23.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε τρεις μήνες βγαίνει η χρονιά κι επειδή έρχεται δίσεκτο έτος, μπήκαμε ήδη γερά στο "χορό του Ησαΐα". Αυτόν χόρεψε και η Ελένη Κούρκουλα με τον Διονύση Παναγιωτάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε τρεις μήνες βγαίνει η χρονιά κι επειδή έρχεται δίσεκτο έτος, μπήκαμε ήδη γερά στο "χορό του Ησαΐα". Αυτόν χόρεψε και η Ελένη Κούρκουλα με τον Διονύση Παναγιωτάκη, οι οποίοι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας εν μέσω τύμπανων και χαρμόσυνων καμπάνων. Το μυστήριο έγινε στην Αγ. Βαρβάρα στο Χαλάνδρι και κοντά στο ζευγάρι ήταν πλείστοι επώνυμοι, όλοι φίλοι και συνάδελφοί τους.

Αυτός πρέπει να είναι ο μόνος γάμος, όπου καλεσμένοι και ρεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός, χρονομέτρησαν το "στήσιμο" της νύφης στον γαμπρό. Δεκατρία ολόκληρα λεπτά με το ρολόι τον "έστησε" η Κούρκουλα κι αντί οι καλεσμένοι να φτύνουν τον κόρφο τους (λέμε τώρα) για τον γρουσούζικο αριθμό που έφερε, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα επειδή ήρθε νωρίς. Η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φορούσε ένα απλό λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο, ενώ άρεσε η ανθοδέσμη που κρατούσε και αποτελείτο από άνθη λεμονιάς και βασιλικό. Κουμπάρος ήταν ο γνωστός παραγωγός, Τάσος Παπανδρέου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Νίκος Κούρκουλος, η Μαριάνα Λάτση, ο Άλκης Κούρκουλος, η μητέρα του Μελίτα, ο Γιάννης Φέρτης, ο Αλεξης Παπαχελάς, ο Σάκης Ρουβάς άνευ της αγαπημένης του αλλά μετά του Ηλία Ψινάκη και του κινητού του που πήρε φωτιά όλο το βράδυ, η Νόνικα Γαληνέα, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Σταμάτης Φασουλής και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία πρέπει να ετοιμάζει το νυφικό, διότι αν ισχύει πως αυτή που πιάνει την ανθοδέσμη παντρεύεται εντός της χρονιάς, την έχει...βάψει!