Ο Μουρατίδης πέταξε κονσόλα σε ηχολήπτρια!

09.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ηχολήπτρια φύγε, κρατάω κονσόλα». Κανονικά, ο Νίκος Μουρατίδης θα έπρεπε προηγουμένως να ενημερώσει τη συνεργάτρια του στον Real fm ότι κρατάει κοσνόλα και πρόκειται να της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ηχολήπτρια φύγε, κρατάω κονσόλα». Κανονικά, ο Νίκος Μουρατίδης θα έπρεπε προηγουμένως να ενημερώσει τη συνεργάτρια του στον Real fm ότι κρατάει κοσνόλα και πρόκειται να της την πετάξει στο κεφάλι, για να προφυλαχτεί καλύτερα η δύσμοιρη. Το περιστατικό που θα σου πω είναι αληθινό κι έτσι το εξιστόρησε στο Star αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Μουρατίδης που λες πήγε στο ραδιοφωνικό σταθμό για την εκπομπή του, αλλά είχε πολλά μα πολλά νεύρα. Επειδή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά (ειδικά τον τελευταίο καιρό) που είχε νεύρα, οι συνεργάτες του δεν έδωσαν σημασία. Κι ας τους έβριζε κανονικά. Στο στούντιο εκείνη τη μέρα ήταν και μία φωτογράφος, η οποία ευγενικά του ζήτησε να σταθεί μπροστά από το stand για να τον φωτογραφίσει. Εκείνος έξαλλος (μπορούμε να τον φανταστούμε) φώναζε ότι είναι μουσικός παραγωγός και δεν είναι για διαφημίσεις.

Η φωτογράφος βγήκε έξω, ο Μουρατίδης συνέχιζε να είναι εκνευρισμένος, αλλά ξεκίνησε την εκπομπή και όταν πήγαν σε διαφημίσεις, επέστρεψε η φωτογράφος ζητώντας του με όλη την ευγένεια να καθίσει να τον φωτογραφήσει. Ε, ποιος είδε τον Μουρατίδη και δεν φοβήθηκε. Ευτυχώς, εμείς δεν τον είδαμε. Δυστυχώς, για την ηχολήπτρια του όχι μόνο τον είδε, αλλά έφαγε και την κονσόλα (ευτυχώς στο χέρι) που της πέταξε εκείνος σε έξαλλη κατάσταση.

Μετά από το περιστατικό αυτό κι αφού ακολούθησε ο τρελός χαμός, οι υπεύθυνοι του σταθμού τον κάλεσαν στο γραφείο, δείχνοντας του την πόρτα εξόδου από το ραδιόφωνο γενικότερα. Κι έτσι, ο Μουρατίδης έμεινε χωρίς δουλειά, ενώ τίποτε δεν είναι σίγουρο όσο αφορά το X Factor κι αν θα είναι κριτής και την τρίτη χρονιά.