Παντρεύεται η Σάσα Μπάστα;

09.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το διαβάσαμε και αυτό και θέλουμε πολύ μα πολύ να το δούμε. Ο περονόσπορος που έχει πέσει τελευταία και θέλει τη μία μετά την άλλη κορασίδα να ανεβαίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το διαβάσαμε και αυτό και θέλουμε πολύ μα πολύ να το δούμε. Ο περονόσπορος που έχει πέσει τελευταία και θέλει τη μία μετά την άλλη κορασίδα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, προσέλαβε και την Σάσα Μπάστα η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί. Διάβασα το δημοσίευμα και κόντεψα να πνιγώ αγαπημένε μου, διότι όλα τα περίμενα από την Μπάστα, αλλά να σκλαβωθεί σε έναν γάμο αυτό το... ελεύθερο πουλί, μήτε που το περίμενα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Σάσα θα παντρευτεί με τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Γιάννη Μανιώτη, με τον οποίο (είμαι σίγουρη ότι έχεις χάσει επεισόδια) έχει σχέση τον τελευταίο καιρό. Έχεις μείνει; Λοιπόν, τα περί γάμου δεν ισχύουν, αφού η Μπάστα έσπευσε να τα διαψεύσει και μάλιστα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. «Α πα πα δεν κάνω τέτοια πράγματα. Α πα πα».

Η Σάσα είναι μικρή για γάμους και ούτε που το σκέφτεται να παντρευτεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι έχει σχέση με τον Μανιώτη. Μια, δυο, πέντε, έξι φορές έτυχε να βρεθούν στην ίδια παρέα κι αμέσως να βγάλουν ότι έχουν σχέση. Φίλοι είναι τα παιδιά και η Σάσα δεν μπορεί να καταλάβει πώς προέκυψαν οι φήμες. Κουτσομπόλικος κόσμος, Σάσα μου.