Έγινε μητέρα η Ηρώ!

13.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ηρώ καθώς από το μεσημέρι της Παρασκευής είναι μία μάνα. Η γνωστή αοιδός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ηρώ καθώς από το μεσημέρι της Παρασκευής είναι μία μάνα. Η γνωστή αοιδός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι και - ω τι πρωτότυπο είναι αυτό που σου γράφω - είναι τα μάλα ευτυχισμένη.

Μητέρα και μπόμπιρας χαίρουν άκρας υγείας και την Τρίτη αναμένεται να πάρουν εξιτήριο για το σπίτι τους. Στο πλευρό της Ηρώς βρέθηκαν η οικογένεια της και κάποιοι δικοί της άνθρωποι, ενώ το δωμάτιο του "Ιασώ", όπου γέννησε, κατακλύστηκε από άνθη και δώρα που έστειλαν, φίλοι και συνάδελφοι. Ανάμεσα τους και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, με την οποία εκτός από τη φετινή συνεργασία στο "Φως" θα ενισχύσουν - κατά πάσα πιθανότητα - τη φιλία τους με μία κουμπαριά.

Η Ηρώ, όπως έμαθα, τους επόμενους δύο μήνες πρόκειται να τους περάσει αποκλειστικά με το γιο της - εντάξει θα τον αποχωρίζεται αναγκαστικά για τις πρόβες, αλλά τι να κάνει; Κάποιος πρέπει να φέρνει φαΐ και κρέμες στο σπίτι - αφήνοντας κατά μέρος άλλες υποχρεώσεις. Πάντως, - αν σε ενδιαφέρει αυτό το κουτσομπολιό - ο μικρός, κατά όπως λένε όσοι τον είδαν, μοιάζει πολύ της μαμάς του.