Έγιναν νονοί Βανδή - Ντέμης!

13.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης για να βαφτίσουν την κόρη μιας φίλης τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης για να βαφτίσουν την κόρη μιας φίλης τους και όπως καταλαβαίνεις το γεγονός έγινε τρίτο θέμα (πρώτο θέμα ήταν το Ιράκ, δεύτερο δεν θυμάμαι) στις ειδήσεις. Μάλιστα, είχαμε ζωντανές συνδέσεις από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Κολωνάκι, όπου τελέστηκε το μυστήριο, προκειμένου να δούμε την άφιξη του ζεύγους.

Με πολύ συγκίνηση παρατηρήσαμε πως ο Ντέμης όχι μόνο δεν οδηγούσε, αλλά καθόταν στο πίσω κάθισμα με την Δέσποινα για να την φροντίζει. Τι σόι φροντίδα της έκανε, δεν το ξέρω, αλλά για να το λένε οι ρεπόρτερ κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Η συγκίνηση μου κορυφώθηκε όταν το ζεύγος κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Ο Δον Ντέμης έπιασε από το χέρι την εγκυμονούσα Δόνα Δέσποινα και την βοήθησε να βγει από το μεγάλου κυβισμού τζιπ της οικογένειας. Μαζί ήταν οι δυο επιστήθιοι φίλοι τους (και άγρυπνοι φρουροί), ο Παντελής Καναράκης και ο Γιάννης Λεονάκης. Περιττό, δε, να σου πω πως με πήραν το ζουμιά στο σημείο που η ευγενική και γλυκιά από την εγκυμοσύνη (δεν είναι δικό μου συμπέρασμα. Το λέει το ίδιο το ρεπορτάζ) αοιδός έκανε δηλώσεις, μετά τη βάφτιση.

"Ήταν μία βάφτιση σαν όλες τις άλλες. Το μωρό έκλαιγε όπως όλα τα μωρά του κόσμου. Εγώ έχω καιρό ακόμη να γεννήσω. Δυστυχώς δεν θα μείνουμε πολύ στην Ελλάδα". Όχι, η Βανδή δεν πήγε στην Ισπανία και ξέχασε να μιλάει σαν σταρ. Στις ερωτήσεις που της έκαναν απαντούσε, οπότε καταλαβαίνεις. Ο Ντέμης, πάλι ήταν "τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου" τουτέστιν δεν είπε κουβέντα. Με τη μόνη διαφορά, φέτος που ξενιτεύτηκε ρίχνει κι ένα χαμόγελο. Αν γινόταν αυτό πέρυσι, ίσα που θα τους έπαιρνε στο κυνήγι μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση κεκλεισμένων των θυρών και άνευ καμερών.

Άσχετο: ο Νικολαϊδης διαθέτει στολή ταξιδιού; Γιατί την τελευταία φορά που πήγαινε Ισπανία τον είχα δει στο αεροδρόμιο να φοράει τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσε προχθές στην άφιξή τους. Μόνο η τραγιάσκα έλειπε. Ίσως γιατί δε έκανε τόσο ψόφο όσο την Δευτέρα!