Πρόταση σε γνωστό ηθοποιό να παίξει σε τσόντα!

10.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι έχουν γίνει οι τσόντες της μόδας, αυτό το έχουμε πια καταλάβει. Το ένα μετά το άλλο μοντέλο ή ξανθιά αιθέρια ύπαρξη βγαίνει κι αποκαλύπτει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι έχουν γίνει οι τσόντες της μόδας, αυτό το έχουμε πια καταλάβει. Το ένα μετά το άλλο μοντέλο ή ξανθιά αιθέρια ύπαρξη βγαίνει κι αποκαλύπτει ότι του έχουν κάνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινία. «Γίνε κι εσύ πορνοστάρ, μπορείς» ένα πράγμα. Ωστόσο, η δήλωση - έκπληξη ήρθε από αλλού και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, διαβάζοντας την.

Για να καταλάβεις, την ώρα που διάβαζα στο «ΕΓΩ» τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και το σημείο ότι του έκαναν πρόταση να παίξει σε πορνό ταινία, πνίγηκα με το σουσάμι από το κουλουράκι. «Μου έχουν κάνει πρόταση να παίξω σε πορνό. Όπως έχουν κάνει και σε άλλους ηθοποιούς» δήλωσε ο Αλέξανδρος, αλλά δε με νοιάζουν οι άλλοι ηθοποιοί. Τούτος με νοιάζει.

Μία που διάβασα τη δήλωση του και μία που τον φαντάστηκα σε δράση. Τι να πω. Οι παραγωγοί που του έκαναν την πρόταση, έχουν μεγάλη φαντασία. Δε λέω μια χαρά αγόρι ο Μπουρδούμης, αλλά πρωταγωνιστή σε τσόντα δεν τον είχα φανταστεί. Σάμπως το είχε φανταστεί ο ίδιος για τον εαυτό του; Γι αυτό κι έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε την πρόταση. Και όπως λέει, τα πράγματα έχουν πια αλλάξει.

Όταν ήταν μικρότερος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβλεπε σε μεσημεριανές εκπομπές παιδιά να χειροκροτούν πορνοστάρ (το καρφί πάει για Τατιάνα Στεφανίδου και Τζούλια Αλεξανδράτου), κάτι που το βρίσκει εξωπραγματικό. «Χειροκροτούν σα να είναι κάτι φυσιολογικό» λέει χαρακτηριστικά. Επανέρχομαι στα της πρότασης. Φαντάσου να έλεγε το «ναι» ο ηθοποιός κι έξω στο dvd με τεράστια γράμματα να γράφει: «Πρωταγωνιστούν Αλέξανδρος Μπουρδούμης...». Και μόνο για το όνομα την αγοράζεις την τσόντα, να δεις τι ταλέντο είναι αυτός ο Μπουρδούμης.