Σκορδά - Λιάγκας: Συμφώνησαν για το πρωινό του Mega;

10.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φαίνεται πως το σήριαλ με το πρωινό του Mega κι αν θα πάει σε αυτό το ζεύγος Γιώργος Λιάγκας ? Φαίη Σκορδά οδεύει προς το τέλος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φαίνεται πως το σήριαλ με το πρωινό του Mega κι αν θα πάει σε αυτό το ζεύγος Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά οδεύει προς το τέλος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι έχει συμφωνήσει σε όλα με το Μεγάλο κανάλι και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Εξάλλου, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι δύο πλευρές θα έφταναν σε συμφωνία, αφού τόσο ο Λιάγκας όσο και η Σκορδά ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό στην καριέρα τους.

Μάλιστα, η Φαίη πρόσφατα είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στα μεσημεριανά, αφού τέσσερα χρόνια έδωσε αυτά που ήταν να δώσει. Έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει ξανά στην πρωινή ζώνη (παρουσιάζει πρωινάδικο στο TV Μακεδονία). Και μην ξεχνάς ότι εδώ και λίγες μέρες η παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα Μπλα» βρίσκεται εκτός Alter, καθώς η διορία που της είχε δώσει το κανάλι για να απαντήσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι είχε περάσει και αφού εκείνη δεν είχε δώσει ούτε φωνή ούτε ακρόαση, την έθεσαν εκτός.

Όσο για το πρωινό του Mega, του χρόνου δεν θα θυμίζει σε τίποτε τον «Όμορφο κόσμο» των τελευταίων χρόνων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λιάγκας έθεσε όρο και πέτυχε να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπής, αφού δεν ήθελε να συνδεθεί η νέα προσπάθεια του με το παρελθόν. Επίσης, το πρωινό θα είναι infotainment, όπου ο σύζυγος θα αναλάβει το info και η Φαίη το... tainment που το κατέχει κιόλας. Δε μένει, λοιπόν, παρά να περιμένουμε την επισημοποίηση της συνεργασίας, που μάλλον θα γίνει στα τέλη του μήνα. Ναι, μετά το γάμο τους, αλλά μια χαρά γαμήλιο δώρο είναι η συμφωνία.

Η απάντηση της Σκορδά

Κι ενώ όλοι μιλούν για συμφωνία και σίγουρη μετακίνηση, έρχεται η Φαίη Σκορδά να μπερδέψει το τοπίο. Στην εκπομπή της είχε την Πέμπτη καλεσμένο τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο προκειμένου να συζητήσουν για τα τηλεοπτικά (αλήθεια, στου κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί;) και όταν εκείνος τη ρώτησε γι αυτά που γράφονται σχετικά με το Mega, η Φαίη του απάντησε χαμογελώντας να μην πιστεύει όσα γράφονται. Τότε εκείνος της απάντησε ότι είναι καλό που γράφονται πράγματα για εκείνη. "Αυτό κανείς δεν το ξέρει" απάντησε η Σκορδά.