Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ο Αρναούτογλου;

10.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα μία φήμη που θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στο Mega για την «αρπαγή της ωραίας Ευγενίας». Ένα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα μία φήμη που θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στο Mega για την «αρπαγή της ωραίας Ευγενίας». Ένα βήμα πριν το κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν τον Γρηγόρη κι έχουν λόγο που το πιστεύουν. Καταρχάς, ο «Αρνι» φέρεται απογοητευμένος από το Μεγάλο κανάλι ειδικά μετά την τελευταία εξέλιξη, όπου έκοψαν για τη νέα σεζόν το ντοκιμαντέρ που είχε φτιάξει.

Ο Γρηγόρης είχε επενδύσει και είχε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό (μέχρι την Αμερική έφτασε) και περίμενε πως και πώς να βγει στον αέρα. Έτσι, όταν άκουσε τα μαντάτα απογοητεύτηκε και νευρίασε. Άλλο ένα γεγονός που στηρίζουν τα περί μετακίνησης του στον ΑΝΤ1 είναι η πρόσφατη έξοδος του σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο μάλιστα είχαν πολλά τετ α τετ όλο το βράδυ.

Σε αυτές τις φήμες έρχεται να απαντήσει ο Αρναούτογλου, ο οποίος δηλώνει στη κάμερα του Star ότι όσο έχει συμβόλαιο με το Mega (λήγει τον επόμενο χρόνο) δεν συζητάει καμία άλλη πρόταση. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του, τότε θα συζητήσει με άλλα κανάλια. Και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και να διαψεύδει όσα ακούγονται και γράφονται.