Καλλιστεία ΑΝΤ1: Δολοφόνησαν τον πατέρα υποψήφιας!

10.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την «Πρωινή Μελέτη». Μία εκ των φετινών υποψήφιων στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την «Πρωινή Μελέτη». Μία εκ των φετινών υποψήφιων στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, η Ειρήνη Καλκούνου έζησε πριν λίγους μήνες ένα οικογενειακό δράμα, όταν δολοφόνησαν τον πατέρα της μέσα στο σπίτι τους.

Το έγκλημα έγινε τον Μάρτιο στα Πατήσια. Άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα και σκότωσαν με τσεκούρι τον 60χρονο πατέρα της, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Η μητέρα της Ειρήνης ήταν στο μπάνιο και βρέθηκε τετ α τετ με τους δολοφόνους, ενώ η νεαρή κοπέλα ήταν έξω για διασκέδαση με φίλες της. Η δολοφονία έχει συγκλονίσει την οικογένεια, η οποία ακόμη δεν το έχει ξεπεράσει αφού είναι πολύ πρόσφατο.

Κι αν κάποιος αναρωτιέται, πώς γίνεται η 20χρονη κοπέλα να δήλωσε συμμετοχή στα Καλλιστεία η απάντηση είναι ότι το έκανε αφού αυτή ήταν η επιθυμία του πατέρα της. Εκείνος, πάντα ήθελε να δει την κόρη του στα Καλλιστεία και την προέτρεπε να λάβει μέρος. Έτσι, εκείνη το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να πραγματοποιήσει την επιθυμία του πατέρα της. Οι υπεύθυνοι των Καλλιστείων γνώριζαν από την αρχή το οικογενειακό δράμα της νεαρής υποψήφιας, αλλά δεν ήθελαν να διαρρεύσει στη δημοσιότητα για να μην επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της.