Τρελός έρωτας Γεωργούλη - Παπαχαραλάμπους;

09.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύς λόγος για ένα νέο ειδύλλιο γίνεται τις τελευταίες μέρες και όπως καταλαβαίνεις έχει βουίξει ο τόπος με αυτό. Λέγεται, λοιπόν, πως ο Αλέξης Γεωργούλης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύς λόγος για ένα νέο ειδύλλιο γίνεται τις τελευταίες μέρες και όπως καταλαβαίνεις έχει βουίξει ο τόπος με αυτό. Λέγεται, λοιπόν, πως ο Αλέξης Γεωργούλης εδώ και τρεις εβδομάδες ζει έναν έρωτα τρελό και παθιασμένο (Θεέ μου) με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει δημόσια εμφάνιση, διότι θέλουν να προστατεύσουν τη...νεογέννητη σχέση τους από το κακό μάτι. Και από τέτοιο πίστεψε με, υπάρχει μπόλικο καθότι λίγοι είναι εκείνοι που σαν δουν ένα hot ζευγάρι αρχίζουν να το φτύνουν για να μη το βασκάνουν!

Η γνωριμία τους έγινε πριν ένα μήνα στην πρεμιέρα της ταινίας "Οξυγόνο", όπου πρωταγωνιστεί ο Γεωργούλης. Η "Ερατώ" βρέθηκε εκεί και η παρουσία της δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη από τον ηθοποιό, ο οποίος αν και...σιγανό ποταμάκι, δεν αφήνει να του ξεφύγει μύγα. Έτσι, έγινε και με τη συνάδελφό του, την οποία όλο το βράδυ την είχε στο πίτσι, πίτσι. Μετά από τη βραδιά αυτή συναντήθηκαν ακόμη μία φορά, πάλι σε πρεμιέρα - συγκεκριμένα σε θεατρική - κι όπως καταλαβαίνεις την ξανάρχισε στο μιλητό. Άλλο που δεν ήθελε η Άννα Μαρία, η οποία από την αρχή έδειξε ενδιαφέρον για το Αλέξη.

Για να μη στα πολυλογώ, τα παιδιά έκλεισαν το πρώτο τους ραντεβού, ακολούθησε ένα δεύτερο και πριν το καταλάβουν αυτοί, μαζί κι εμείς, έγιναν ζευγάρι. Έκτοτε είναι συνέχεια μαζί, ενώ προτιμούν να μένουν πότε στο σπίτι του Γεωργούλη στον Λυκαβηττό και πότε στο σπίτι της στο Χαλάνδρι. Πληροφοριακά, σου λέω πως αυτή είναι η πρώτη σχέση της ηθοποιού μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ενώ αυτή είναι η πρώτη σχέση του Γεωργούλη που θα απασχολήσει τα Media. Με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού είχε δεσμό την εποχή που ήτο κομμάτι άσημος στο ευρύ κοινό, ενώ οι πρόσφατες φήμες για δεσμό με την Δήμητρα Ματσούκα μάλλον σε...φούμαρα μου κάνουν!