Δεν ξέρει τι του γίνεται!

09.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρει τι του γίνεται του Ιθαν Χοκ, ο οποίος από τη μέρα που χώρισε με την Ούμα Θέρμαν, απασχολεί τον Τύπο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρει τι του γίνεται του Ιθαν Χοκ, ο οποίος από τη μέρα που χώρισε με την Ούμα Θέρμαν, απασχολεί τον Τύπο πότε με τις αιθέριες υπάρξεις που κυκλοφορεί και πότε με τις αποφάσεις του να σώσει τον γάμο του. Την τελευταία φορά, είχαμε αφήσει τον κόμματο (μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ) Ιθαν να μαζεύει την "εργένικη" βαλίτσα του και να επιστρέφει στη συζυγική κλίνη, την οποία είχε εγκαταλείψει το καλοκαίρι για τα μάτια μίας Καναδής μοντέλας.

Ο άσωτος σύζυγος αποφάσισε να επιστρέψει στη βάση του και στην αγκάλη της...κόμματης (μερικά πράγματα δεν αλλάζουν) Ουμας, διότι είχε καταλάβει το λάθος του, συνειδητοποίησε πως αγαπά τη γυναικούλα του, ενώ δεν ήθελε να χαλάσει τη φαμίλια του για μια γυναίκα. Η απόφασή του συγκίνησε τα μάλα, σύζυγο, μάνα αδέλφια και λοιπούς, οι οποίοι δέχτηκαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Και πριν το ημερολόγιο δείξει Χριστούγεννα, ο Χοκ εγκαταλείπει και πάλι το σπίτι για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Εννοείται πως δεν γύρισε μόνος, αλλά έχοντας αγκαλιά μία μελαχρινή ύπαρξη ονόματι Κριστίν.

Επειδή, οι τοίχοι του εν λόγω ξενοδοχείου έχουν μάτια, αυτιά και στόμα, είδαν, άκουσαν κι έδωσαν στον κόσμο περισσότερες πληροφορίες για τη μυστηριώδη γυναίκα που τον συνόδευε. Σύμφωνα με τους τοίχους, λοιπόν, ο Χοκ ήταν όλο τρυφερότητες με την Κριστίν, έμειναν μαζί στο δωμάτιό του, ενώ ζήτησε από τη ρεσεψιόν ένα δεύτερο κλειδί για να μπορεί να το χρησιμοποιεί η συνοδός του. Το περιβάλλον, του ηθοποιού διαψεύδει τους "τοίχους" λέγοντας πως οι μόνες γυναίκες που έχουν μπει στο δωμάτιο είναι η μητέρα του και οι νταντάδες των παιδιών. Μηδέ Κριστίν έχει μπει, μηδέ και Ούμα.

Αλήθεια η Θέρμαν τι κάνει; Σε κοτζάμ Kill Bill πρωταγωνίστησε, δεν της έμεινε καμία σκηνή να γίνει εκεί πέρα το...Kill Ethan; Άντε μην τα πάρω...